Брук и Чарли Шийн: най-ексцентричният брак в Холивуд

14.01.2010 г.
Брук и Чарли Шийн: най-ексцентричният брак в ХоливудВръзката между звездата от “Двама мъже и половина“ Чарли Шийн и Брук Мюлер стана център на медйното внимание, излагайки на показ техните пороци и провалът им като родители. И двамата изглежда нехаят за децата си. Само седмици след като дава живот на двама близнаци съпругата на Чарли Шийн разказва на своите приятелки, че не успява да отслабва достатъчно бързо, колкото иска съпругът й.

"Чарли иска жените му да са фини", споделя половинката му Брук Мюлер, притеснявайки се, че съпругът й ще я изостави ако не успее да отслабне достатъчно. Проблемите, които преследват Брук и Чарли от самото начало на връзката им достигнаха своята кулминация в коледната нощ. Според полицейските доклади актьорът нападнал Брук и я заплашил с нож. Продължилият само 20 месеца брак е рекордно кратък дори по стандартите на Холивуд, пише списание Star.Най-лоши ще са последствията за двамата им сина- Боб и Макс.

Чарли и Брук се държат като чудовища, а децата им ще трябва да носят бремето на това. Когато Брук на 32 среща 44-годишния Чарли през декември 2005 г., те си обещават, че ще загърбят своето минало и ще се подкрепят един друг, казват приятели на двойката. Чарли има дълга история за злоупотреба с наркотици, два пъти се е лекувал в клиника от своята зависимост. Брук пък е момиче, което обича партитата. Съдебното и досие никак не е чисто- за пръв път е арестувана през 1996 г., когато признава, че е взимала викодин, а също марихуана и кокаин. Пет години по-късно е арестувана за притежание на кокаин, въпреки че никога не е съдена.
BPost
Copyright © 2024 Dir.bg.