Джеки Чан пак се пердаши, този път с руснаци

10.02.2010 г.
Джеки Чан пак се пердаши, този път с руснациКойто е фен на Джеки Чан, със сигурност ще хареса и новия филм с негово участие “Агент под прикритие“. Причината е, че филмът почти по нищо не се различава от всеки друг филм с Чан в главната роля. Тук сме напълно сериозни. Чан е в ролята на Боб Хо - таен агент, който се пенсионира, защото иска да има нормална връзка със съседката си. Представяйки се за продавач на химикалки за хората от цивилния свят, Боб така и не успява да спечели одобрението на трите й деца, които го смятат за смотаняк и киборг.

Но един ден се налага той да ги гледа, защото майка им ще пътува. Разбира се, колегите му от тайните служби също ще имат нужда от него. Заформя се здрав кьотек, в който децата иска да участват, лошите (руснаци, разбира се) искат да спечелят, а Боб Хо иска да си почине. Зрителите стават свидетели на обичайните бойни сцени, в които Джеки Чан е в състояние смъртоносно да рани противника си със салфетка, докато междувременно и между другото отблъсква ударите на още пет-шест човека или с лекота контузва противниците с други кухненски прибори. В ролята на съседката Джилиан е Амбър Валета (“Геймър“), а режисьор е Браян Левант (“Бетовен“, двата филма за семейство Флинстоун).

За търсещите по-сериозни зрелища филмът е отегчителен. Нищо ново и всичко - все по-измислено. Явно всяко заглавие, в което се подвизава Джеки Чан, е обречено да се превърне само в поредната демонстрация на бой с необичайни предмети. Дори гафовете на филма, които вървят по време на финалните надписи, не успяват да разсеят впечатлението за тъпчене на място в този жанр.
СЕГА
Copyright © 2024 Dir.bg.