Катрин Зита-Джоунс се влюбва в 23-годишно момче

28.02.2010 г.
Катрин Зита-Джоунс се влюбва в 23-годишно момчеАко Катрин Зита-Джоунс не беше актриса и не се беше омъжила за Майкъл Дъглас, може би щеше да прилича на героинята, която претворява в новия си филм “Любовен рикошет“.

Санди (Джоунс) е прекрасна жена около 40-те с две чудесни деца. Тя хваща мъжа си в изневяра и без да му мисли, заминава да живее с децата си в града. Там Санди наема 23-годишно момче да се грижи за тях, докато се опитва да изгради нов живот. Детегледачът се казва Арам (Джъстин Барта), който също е с разбито сърце - жена му, французойката Алис, се е омъжила за него само заради Зелена карта и после е забягнала с мъж, който представя за свой брат. Санди и Арам обаче се чувстват добре един с друг и от това ще произлезе дълбока и искрена любов.

Любовен рикошет“ изненадва. Погледнат отстрани, от заглавието през сюжета до актьорите, филмът крещи “Аз съм тъпа американска романтична комедия“. Но всъщност заради непретенциозността си е находчив и забавен. Авторите са подходили сценарно доста добре, като са вплели в диалога куп оригинални лафове. Така успоредно с любовния сюжет се изговарят неща, които ни карат да се усмихваме непрекъснато.

Дори изречени от децата, смешните реплики ни сварват неподготвени, но очаровани. Режисьор е Барт Фройндлих, а “Любовен рикошет“ е наистина повече от свежо филмче без претенции за величие. Но тя, претенцията, често убива резултата.
СЕГА
Copyright © 2024 Dir.bg.