Робърт Патинсън извън “Здрач“ е добър актьор

20.03.2010 г.
Робърт Патинсън извън “Здрач“ е добър актьорСлед участието си в екранизацията на “Здрач“ Робърт Патинсън бе застрашен безвъзвратно да потъне в калъпа на тийнейджърски любимец с разбито сърце и блуждаещи очи.

Но някои актьори имат късмет и Патинсън май е от тях. Новата му роля е в драмата “Не ме забравяй“ на режисьора Алън Култър (“Холивудленд“, 2006).

Тайлър (Патинсън) е младеж, който живее в Ню Йорк в мизерна квартира без ключалка. Съквартирантът му е шантавият бърборко Ейдън (Тейт Елингтън). След запой двамата са арестувани за 24 часа, а по-късно откриват, че ченгето, което ги е прибрало, има красива дъщеря - Али (Емили дьо Равин).

Решават, че Тайлър трябва да разбие сърцето й, за да отмъстят на баща й. Междувременно разбираме, че семейството на младежа не е от най-щастливите, както и това на Али. Всъщност и двамата дълбоко в себе си таят комплекси от детството, уж оставени в миналото, но често излизащи наяве. Бащата на Тайлър - Чарлс (Пиърс Броснан) живее само заради работата си, сестра му - Каролин (Руби Джеринс) е аутсайдер в училище, защото е умна.

А Али като дете е станала свидетел на убийството на майка си. Тези събития в живота на Тайлър и Али са тъжната движеща сила на съдбите им и срещата им трансформира тъгата в любов.

Но колкото и красиво и уютно да се чувстват заедно, все пак ще се намери сила, която да ги раздели, независимо дали е свързана с лична или световна трагедия.
СЕГА
Copyright © 2024 Dir.bg.