Сандра Бълок и Стив Карел ще си парнират в “The Abstinence Teacher”

04.08.2010 г.
Сандра Бълок и Стив Карел ще си парнират в “The Abstinence Teacher”Само няколко месеца след като постигнаха изненадващ успех с “Мис Слънчице” през 2006 година (филмът спечели над 100 милиона долара световни приходи и получи 2 награди "Оскар") режисьорите Джонатан Дейтън и Валери Фарис обявиха следващия си филм, адаптация на новелата на Том Перота “The Abstinence Teacher”.

Но през 2008 година финансови проблеми доведоха до затварянето на крилото за независими филми на Warner Bros (Warner Independent Pictures) и продукцията на Дейтън, и Фарис бе отложена за неопределено време.

Тези дни обаче стана ясно, че продуцентите на “Мис Слънчице” Албърт Бърджър, Рон Йеркса и Поли Джонсън са се заели да възродят филмa. Не се споменава дали Джонатан Дейтън и Валери Фарис все още имат желание да режисират, но се знае, че Сандра Бълок и Стив Карел са изявили желание и ще поемат главните роли.

Филмът ще разказва историята на разведената учителка по сексуално образование Рут Рамзи (Бълок), която не е в добри отношения с останалите хора от провинциалното и консервативно градче Стоунууд Хайтс. Но всичко се променя, когато тя започва да се среща с треньора по футбол Тим Мейсън (Карел).

Тим принадлежи към евангелистка църква която не одобрява методите на Рут, а тя от своя страна не иска църквата да проповядва вярванията си в града. Въпреки различните виждания по много въпроси, Рут и Тим започват да се сближават все повече. Тези техни взаимоотношения неминуемо довеждат до конфликтни ситуации с останалите хора от Стоунууд Хайтс.

Сценарият на филма е дело на самия автор Том Перота, но все още не се знае кога ще започнат снимките.

Продуцентите са в търсене на студио, което да финансира проекта както и потенциален нов режисьор, а надеждата е, че имената на звездите Бълок и Карел ще са достатъчни за събирането но екип и намирането на бюджет в най-скоро време.

productionweekly.com
Copyright © 2024 Dir.bg.