G.I. Joe: Изгревът на Кобра” с продължение, Стивън Сомърс ще режисира

07.08.2010 г.
“G.I. Joe: Изгревът на Кобра” с продължение, Стивън Сомърс ще режисираИзточник от студиото Paramount потвърди информацията за завръщането на режисьора, който направи и първия филм през 2009 година.

G.I. Joe: Изгревът на Кобра” успя да спечели над 300 милиона долара от световното си киноразпространение и бе ясно че ще има продължние, но не се знаеше дали Сомърс ще се завърне на режисьорския стол. Някои източници твърдяха че режисьорът не се е разбирал с хората от компанията-разпространител и някои от идеите му за първия филм не са били приети, но за момента изглежда че това са били или слухове или каквито и проблеми да е имало те са вече разрешени и втората част е вече задвижена.

Потвърдено е и завръщането на главния актьор Чанинг Тейтъм, който отново ще се превъплъти в ролята на Капитан Дюк Хаузър. Денис Куейд също е изявил желание да се завърне.

Информация свързана със сюжета на филма не се разкрива, но се знае че сценаристите на миналогодишният хит “Zombieland” Рет Рийс и Пол Уерник работят върху сценария на продължението.

Cпоред сайта thewrap.com началството в Paramount е доволно от тяхната работа и снимките се очакват да започнат възможно най-скоро.

Сомърс ще режисира и също така ще продуцира филма заедно с Лоренцо Ди Бонавентура (“Трансформърс”).

За момента няма определена премиерна дата, но според специалисти от студиото ако всичко върви по план филмът ще тръгне по кината през 2012 година.

Colider.com
Copyright © 2024 Dir.bg.