Били Кристъл се завръща с главна роля в комедията “Us & Them”

04.09.2010 г.
Били Кристъл се завръща с главна роля в комедията “Us & Them”Звездата от “Анализирай това” Били Кристъл ще изпълни първата си главна роля след близо десетгодишно отсъствие от големия екран. Филмът, който ще отбележи завръщането на комика се казва “Us & Them”, а сюжетът разказва за група деца, които трябва да прекарат една седмица при техният дядо (Кристъл).

Проблемът е, че той има свои разбирания за живота и много трудно комуникира с по-млади от него хора.

Но след като децата пристигат, героят на Кристъл осъзнава, че единствения начин да се разбере с тях е като промени своите виждания и се приспособи към модерния начин на живот. Това ще му помогне при предстоящата дълго отлагана среща с една от дъщерите си, с която от години е в лоши отношения.

“Us & Them” трябваше да бъде заснет преди няколко години, но проблеми свързани с бюджета и намирането на режисьор спряха по-нататъшното развитие, и от студиото Paramount Pictures се отказаха от проекта.

Въпреки това Кристъл, който е и продуцент на филма, успя да намери спонсори в лицето на компаниите 20th Century Fox и Walden Media. Вече готовият сценарий е дело на Лоуел Ганц (“Градски каубои”), Бабалу Мандел (“Феята на зъбките”), Лиса Адарио (“Всички на сърф”) и Джо Сиракюс (“Lover Girl”), а първоначалната идея за филма е на самия Кристъл.

Режисьор на “Us & Them” ще бъде Анди Фикман (“Тя е пич” ), а снимките се очакват да започнат веднага след като Фикман приключи с ангажиментите към последния си филм “Пак ли ти?”, чиято световна премиера ще бъде на 24 септември.

В момента текат кастингите, а от 20th Century Fox споделиха, че ако всичко върви по план, филма ще тръгне по кината в края на следващата година.
Copyright © 2024 Dir.bg.