Ръсел Кроу - във филма “The Man With the Iron Fist”

18.09.2010 г.
Ръсел Кроу - във филма “The Man With the Iron Fist”Носителят на "Оскар" Ръсел Кроу е подписал договор и ще участва в екшъна “The Man With the Iron Fist”, а негов партньор ще е рапърът и актьор RZA (“Смешни хора”).

Продуценти на бъдещата продукция ще бъдат Куентин Тарантино и Илай Рот (“Хотелът на ужасите”).

Сюжетът е по идея на самия RZA, а наскоро той потвърди че ще поеме и режисурата на филма.

RZA ще изпълни ролята на ковач работещ във феодален Китай, който тайно е създател и разпространител на оръжия. Но скоро тези негови действия започват да му създават множество проблеми. За момента не се знае каква ще бъде ролята на Кроу, но в скорошно интервю за E! Online RZA каза:

“Не искам да развалям изненадата, но Ръсел ще играе най-печения герой на света. Физически той е в страхотна форма и може да помете всеки, който му се изпречи. Няма да крия, ще си бъде страшничко да режисирам актьор от калибъра на Ръсел Кроу. Това е човек, който напълно е овладял занаята и е доказал актьорските си качествата в толкова много страхотни филми. Убеден съм, че ще науча много от него.”

Не за първи път Кроу и RZA участват в общ филм - двамата бяха част от продукцията на Ридли Скот  “Американски гангстер” и дори записаха обща песен към оригиналния саундтрак. Тази година ще ги видим отново на голям екран в “The Next Three Days” на режисьора Пол Хагис, чиято световна премиера ще бъде на 19 ноември.

Подготовката за “The Man With the Iron Fist” е започнала преди пет години с помощта на Куентин Тарантино, а сценарият, който се пише в момента е дело на RZA и Илай Рот.

Студиото Universal Pictures е одобрило проекта през май тази година и отпуснатият бюджет е в размер на 20 милиона долара. Снимките започват през декември в Шанхай, а премиерата е насрочена за втората половина на 2012 година.
Copyright © 2024 Dir.bg.