Джеймс Франко и Бен Стилър - в комедията “While We’re Young”

03.12.2010 г.
Джеймс Франко и Бен Стилър - в комедията “While We’re Young”Сценарист-режисьорът Ноа Баумбак (“Китът и сепията”) заяви, че следващият му филмов проект ще носи заглавието “While We’re Young” ("Докато сме млади"), а главните роли ще бъдат изиграни от Бен Стилър и Джеймс Франко. Лентата ще отбележи второто сътрудничество между Баумбак и Стилър след тазгодишната комедия “Greenberg”.

Оферти за участие са били изпратени до актрисите Грета Гъруиг и Кейт Бланшет.

Според inside-hollywood.com, двете са харесали сценария и е само въпрос на време преди да се присъединят официално към проекта.

Историята на “While We’re Young” ще разказва зa две съпружески двойки, които въпреки дългогодишното си приятелство, са напълно различни. Джеймс Франко и Грета Гъруиг ще бъдат в ролите на съпруг и съпруга, които си падат по забавленията и нощния живот, а Бен Стилър и Кейт Бланшет ще са тяхната пълна противоположност – тиха и обичаща спокойствието двойка.

Решен да промени тяхното скучно ежедневие, героя на Джеймс Франко измисля план с който се надява да превърне приятелите си в по-енергични и отпуснати хора. Първоначално, ролята на Кейт Бланшет е била предложена на Дженифър Джейсън Лий, но тя е отказала. Това е наложило някои промени в сценария, но според източници, тези промени са били минимални.

Въпреки множеството си ангажименти с други продукции, на които е сценарист, Ноа Баумбак заяви, че снимките на “While We’re Young” ще започнат следващата година. Освен, че ще бъде режисьор, Баумбак е отговорен и за написването на сценария.

Продуцент на “While We’re Young” ще бъде носителят на “Оскар” Скот Рудин (“Няма място за старите кучета”), a неговата компания Scott Rudin Productions ще поеме финансирането и разпространението на филма.

По-първоначални данни, премиерата ще се състои в средата на 2012 година.
Copyright © 2024 Dir.bg.