Люк Уилсън - в трилъра “Meeting Evil”

03.01.2011 г.
Люк Уилсън - в трилъра “Meeting Evil”Актьорите Люк Уилсън и Самюел Л. Джаксън ще изпълнят двете главни роли в предстоящия екшън-трилър “Meeting Evil”. Лентата ще бъде директна филмова адаптация на едноименната новела, дело на автора Томас Бърджър и публикувана за първи път през 1992 година.

Партньорка на Джаксън и Уилсън ще бъде актрисата Лесли Биб, известна с участията си в двете части на “Железният човек” и романтичната комедия “Тайните на Беки Б”.

Сюжетът на “Meeting Evil” ще разказва за депресирания агент по недвижими имоти Джон Фелтън (Люк Уилсън), който наскоро е бил уволнен от фирмата в която е работил в продължение на години.

След като по случайност се среща с мистериозен непознат, наричащ себе си Ричи (Самюел Джаксън), Джон попада във въртележка от тежки престъпления и мъчения, които бавно, но сигурно го превръщат в безмилостен човек, наслаждаващ се на чуждата болка.

Режисьор на филма ще бъде Крис Фишър, за когото това ще бъде първи високобюджетен холивудски проект. Фишър определя продукцията като “мрачен нео-ноар екшън-трилър с елементи на черна комедия”.

Фишър: “Всеки от нас притежава своя тъмна страна. За щастие умеем да се контролираме, най-вече защото живеем в свят в който престъпните действия се наказват. Но какво ще се случи ако напълно нормален човек, човек който не се различава от останалите, се отдаде напълно на своите демони?

Свикнали сме определен тип хора да бъдат представяни като престъпници и психопати, но главния герой във филма ни изобщо не се вписва в тази група. Това е човек, който в продължение на години е водил тих и нормален живот, има красива съпруга и няма криминално досие.

Но въпреки това, за доста кратко време той се променя изцяло и последиците са изключително тежки. И въпреки че става дума за фиктивен герой, аз вярвам че има много нормални хора по света, които по една или друга причина претърпяват подобна трансформация.

Мисля че точно това превръща тази история в нещо, което наистина ще заинтригува хората.”

В следващите няколко дни ще стане ясно кои са останалите актьори, които са се присъединили към Самюел Джаксън, Люк Уилсън и Лесли Биб.

Продуцент на “Meeting Evil” е Брад Кревой (“От глупав по-глупав”), а компанията Motion Picture Corporation of America ще разпространява готовия филм.

Снимките започват на 8 януари в щата Луизиана, а премиерата ще се състои през 2012 година.
Copyright © 2024 Dir.bg.