Сара Джесика Паркър ще партнира на Мариса Томей – в комедията “Married and Cheating”

15.03.2011 г.
Сара Джесика Паркър ще партнира на Мариса Томей – в комедията “Married and Cheating”Звездата от “Сексът и градът”, Сара Джесика Паркър, и носителката на “Оскар” Мариса Томей, водят преговори за участие в комедийната продукция “Married and Cheating”.

Режисьор на филма ще бъде Реймънд Де Фелита, заснел хитовите независими ленти “Two Family House” и “City Island”.

Според продуцентите на “Married and Cheating”, Сара Джесика Паркър и Мариса Томей сами са изявили интерес към проекта и ако всичко протече по план, снимките могат да стартират още тази година.

Режисьорът Де Фелита вече разполага с готов сценарий и бюджет, a в момента продуцентите търсят студио, което да разпространява готовия филм по света.

Действието на “Married and Cheating” ще се развива едновременно в Париж и Ню Йорк, а сюжета ще разказва за три семейни двойки, които отчаяно се опитват да намерят своето щастие.

Продуцентката Лорън Версел описва проекта като “модерна комедия, която ще покаже нагледно както хубавите, така и лошите страни на семейния живот”.

Версел: “Бях впечатлена след като прочетох сценария. Рядко се срещат истории, които наистина могат да опишат семейния живот по правилен и реалистичен начин. В повечето комедии, разказващи за семейни двойки, се набляга на преувеличени роднински интриги и сексуалните взаимоотношения. Но това не е всичко в един семеен живот – има много други фактори, които влияят или позитивно или негативно върху женените. Не мога да говоря повече без да разкривам от сценария, но Married and Cheating” определено няма да бъде стандартна романтична комедия.”

За момента, Сара Джесика Паркър е заета със снимките на “I Don't Know How She Does It”, в който си партнира с Пиърс Броснан, а наскоро Мариса Томей се присъедини към продукцията на Джордж Клуни, “The Ides of March”.

Снимките и на двата филма ще приключат до два месеца. Очакванията са, че веднага след това двете актриси ще насочат вниманието си върху “Married and Cheating”.

Режисьорът Реймънд Де Фелита, който също така ще продуцира заедно с Лорън Версел и Майкъл Лондон (“Отбивки”), разполага с бюджет от 20 милиона долара, а снимките на лентата ще протекат в САЩ и Франция.

Световната премиера на “Married and Cheating” е насрочена за средата на 2012-та година.
Copyright © 2023 Dir.bg.