Аштън Къчър и Джъстин Бийбър - в комедията “What Would Kenny Do?”

01.04.2011 г.
Аштън Къчър и Джъстин Бийбър - в комедията “What Would Kenny Do?”Актьорът от “Ефектът на пеперудата” и “Бракувани”, Аштън Къчър, ще си партнира с музикалната звезда Джъстин Бийбър в комедийната продукция “What Would Kenny Do?”. От студиото Sony Pictures заявиха, че работата по проекта е започнала преди няколко месеца и сценария на Кристофър Балди, който присъстваше в миналогодишния Черен списък на най-добрите незаснети сценарии, е написан специално за дуото Аштън Къчър/Джъстин Бийбър.

Бийбър, чиито документален музикален филм, “Джъстин Бийбър: Никога не казвай никога”, спечели над 80 милиона долара по света, вече е подписал договора за участие, а Аштън Къчър все още преговаря със студиото.

До няколко дни се очаква да бъде потвърдено и участието на Къчър, който освен актьор ще бъде и продуцент на лентата, заедно с холивудската звезда Уил Смит.

Сюжетът на “What Would Kenny Do?” ще разказва за тийнейджър (Джъстин Бийбър), който попада на 30-годишен мъж (Аштън Къчър), твърдящ че това всъщност е той след 15 години.

За да докаже, че казва истината, героя на Къчър се превръща в неразделна част от училищния живот на младото момче, и също така му помага да се справи с много трудности.

Кристофър Балди: “Сценарият е базиран изцяло на отношенията между главния герой и неговата по-възрастна версия. Исках да направя така, че комедията да извира от героите по възможно най-реалистичен и неочакван начин - искам публиката да бъде неподготвена и да не предусеща шегата пет минути преди тя да се е случила.”

Балди също така заяви, че върху сценария на филма са работили и Скот Нюстадер (“Розовата пантера 2”) и Майкъл Уебър (“Някъде в Африка”).

Първоначално, старта на снимките на “What Would Kenny Do?” бе насрочен за началото на лятото, но натоварения график на Джъстин Бийбър и множеството му концерти в Америка и Канада, принудиха Sony Pictures да ги отложат за края на тази година.

Въпреки тази промяна, от екипа на филма уверяват, че това няма да се отрази на актьорския състав и на сценария.

В момента, Аштън Къчър се снима в романтичната продукция на режисьора Гари Маршъл, “New Year's Eve”, чиято световна премиера е насрочена за 9 декември, тази година. Актьорът заяви, че след като приключи с работата си върху този филм, ще се отдаде на няколкомесечна почивка със семейството си. Очаква се веднага след това, Къчър да се насочи към “What Would Kenny Do?”.

От Sony Pictures заявиха, че в момента са в търсене на режисьор за проекта.

По първоначални, и още непотвърдени данни, премиерата на “What Would Kenny Do?” ще се състои в края на 2012-та година.
Copyright © 2024 Dir.bg.