БСП - Бесни Страшни Пенсии 2 ” тръгва по кината през 2013-а година

27.10.2011 г.
“БСП - Бесни Страшни Пенсии 2 ” тръгва по кината през 2013-а година В началото на месец юли, тази година, бе потвърдено, че криминалната екшън-комедия с Брус Уилис и Джон Малкович, “БСП - Бесни Страшни Пенсии”, ще се сдобие с продължение. Тази новина не бе изненадваща, тъй като филма натрупа приходи от над 180 милиона долара, а и самите актьори заявиха още преди премиерата, че със сигурност биха участвали в потенциална втора част.

В дните след потвърждението, че ще има втори филм, продуцента Лоренцо ди Бонавентура (“Трансформърс 3”) заяви, че намерението на студиото Summit Entertainment е да бъде привлечен отново същия екип, и че преговорите с актьорите и режисьора Робърт Швентке вече са започнали.

Все още не се знае кои от участниците в първата част са се присъединили официално към “БСП - Бесни Страшни Пенсии 2”, но изглежда, че продуцентите са напълно уверени, че всичко ще протече по план, и вече определиха премиерната дата на лентата.
В изявление, публикувано преди няколко часа в интернет, от Summit Entertainment разкриха, че втория “БСП - Бесни Страшни Пенсии” ще тръгне по световните киноекрани от 2-ри август, 2013-та година. Този път, действието ще бъде ситуирано изцяло в Европа, а очакванията са, че главните персонажи ще бъдат отново Марвин, Франк, Сара и Виктория, които в първата част бяха изиграни съответно от Джон Малкович, Брус Уилис, Мери-Луис Паркър и носителката на “Оскар”, Хелън Мирън.

Според първоначалните слухове, и четиримата актьори са дали съгласието си да участват в “БСП - Бесни Страшни Пенсии 2”, но за момента все още няма официално потвърждение от Summit Entertainment.

Относно режисурата на филма, продуцентите се опитват да привлекат създателя на оригинала Робърт Швентке, който в момента работи по високобюджетния комиксов екшън “R.I.P.D.”, с участието на Райън Рейнолдс, Кевин Бейкън и Джеф Бриджис. Очаква се, че след като приключи с работата си по този филм, Швенте ще се насочи към продължението на “БСП - Бесни Страшни Пенсии”.

Сценаристите на първата част, Ерик Хобер и Джон Хобер, вече работят по оформянето на сюжета, а по думите на продуцента Лоренцо ди Бонавентура, във филма ще бъдат представени и два нови персонажа.

Бонавентура: “Марвин, Франк, Сара и Виктория са все още в центъра на сюжета. Ще се фокусираме най-вече върху основната група от герои, но ще добавим и две нови попълнения към нея.”

За момента, единствената друга продукция, чиято премиера също ще се състои на 2-ри август, 2013-та година е втората част на тазгодишния триизмерен хит “Смърфовете”.

До края на годината се очаква да стане ясно точно кои актьори ще се присъединят към продължението на “БСП - Бесни Страшни Пенсии”.
Copyright © 2024 Dir.bg.