Камерън Диас, Рийз Уидърспун и Гуинет Полтроу – в комедията “One Hit Wonders”

01.03.2012 г.
Камерън Диас, Рийз Уидърспун и Гуинет Полтроу – в комедията “One Hit Wonders”Холивудските звезди Камерън Диас, Рийз Уидърспун и Гуинет Полтроу ще се превъплътят в ролите на три певици в предстоящата комедия “One Hit Wonders”, чиито режисьор ще бъде създателя на “Яж, моли се и обичай”, Райън Мърфи.

Филмът все още не разполага със сценарий, но от студиото Sony Pictures заявиха официално, че ще отпуснат бюджета за снимки и ще го разпространяват по света, а Диас, Уидърспун и Полтроу са потвърдили намерението си да изпълнят главните женски роли.

Желанието на режисьора Райън Мърфи е да започне да снима “One Hit Wonders” веднага след като приключи с работата си по базираната на истински случай драма “Нормално сърце”, в която ще си партнират Джулия Робъртс и Алек Болдуин.

Освен вече споменатите три актриси, към проекта на Sony Pictures най-вероятно ще се присъедини и музикалната звезда Бионсе Ноулс. За момента все още не се знае дали тя ще играе фиктивен персонаж или самата себе си.

Сюжетът на “One Hit Wonders” ще разказва за три певици (в чиито роли ще видим Камерън Диас, Рийз Уидърспун и Гуинет Полтроу), които имат само по една известна песен от средата на 90-те, и които неуспешно се опитват да дадат нов старт на кариерите си.

След като индивидуалните им опити се провалят, те решават да обединят усилията си и да сформират една обща група, която да има различен подход към музикалните представления.

Режисьорът Райън Мърфи: “Идеята за филма се роди след една от многото ми срещи с Камерън, Рийз и Гуинет. От доста време се опитваме да намерим забавен проект по който да работим заедно и “One Hit Wonders” се оказа точно това от което имаме нужда. Разменяхме си постоянно идеи и когато стана дума за модерна комедия с много любов към музиката всички се въодушевиха. Ейми Паскал (началничката на Sony Pictures) хареса идеята ни и съм много горд че ще имаме нейната пълна подкрепа.”

Екранен партньор на актрисите ще бъде младия комик Анди Самбърг (“Точната бройка”), който ще изпълни ролята на млад музикант, помагащ на триото певици.

Според най-новата информация от Sony Pictures, останалите актьорски попълнения в продукцията ще бъдат обявени едва след приключи работата по сценария.

Освен, че ще режисира “One Hit Wonders”, Райън Мърфи ще работи и по сценария на филма, заедно с Брад Фалчук (“Отбор за милиони”) и Йън Бренън (“Големи неприятности”).

Мърфи уточни, че лентата му няма да бъде мюзикъл, а “съвременна комедия за състоянието на музикалния бизнес и как трите главни героини се приспособяват към промените в този свят”. Гуинет Полтроу ще продуцира филма, заедно с Камерън Диас и Райън Мърфи, а в най-добрия случай снимките ще стартират в края на тази година.

Работата по сценария на “One Hit Wonders” се очаква да започне до един месец.
Copyright © 2024 Dir.bg.