Лили Колинс - във филмовата адаптация "Град от кости"

20.04.2012 г.
Лили Колинс - във филмовата адаптация Една от най-продаваните поредици – "Реликвите на смъртните" от Касандра Клеър, най-после ще се сдобие и с филми. Адаптацията по първата книга – "Град от кости" се очаква да започне снимки през август, 2012 г.

Режисьор на "Град от кости" ще е Харълд Цварт, работил по "Карате Кид" и "Агент Коди Банкс". В главната роля пък ще видим Лили Колинс, която последно изигра ролята на Снежанка в излезлия преди дни филм на Тарсем Сингх – "Огледалце, огледалце".

Героинята на Колинс е тинейджърка на име Клеъри Фрей, която открива, че е потомка на род "Ловци на сенки" – воини, които са подготвяни да защитават света от демони. След изчезването на майката на Клеъри, момичето се присъединява към група ловци на сенки, които й разкриват "другия" Ню Йорк – място изпълнено с демони, върколаци и всякакви други митични същества.

Продукцията е финансирана от Constantin Film, което предполага и значителна свобода на действие от страна на създателите на филма, а да се надяваме и качество.

Премиерата на "Град от кости" е насрочена за 23 август, 2013 г.

източник: avtora.com
Copyright © 2024 Dir.bg.