Нова информация за продължението на "Приятелю, Тед"

23.08.2013 г.
Нова информация за продължението на Един от най-големите хитове през изминалата 2012-та година бе комедийната лента с Марк Уолбърг и Мила Кунис "Приятелю, Тед". Режисираната от Сет Макфарлан продукция за циничното плюшено мече Тед и неговия най-добър приятел се превърна в хит сред българската публика, а приходите в световен мащаб надминаха постигнатото от високобюджетни ленти като “Непобедимите 2” и “Прометей”.

Няколко месеца след премиерата на филма, президентът на студиото Юнивърсъл Пикчърс заяви, че ще бъде направено продължение, чийто режисьор и сценарист ще бъде отново Сет Макфарлан.

Марк Уолбърг потвърди многократно, че ще изиграе за втори път главната роля на Джон Бенет, а очакванията са, че към него ще се присъедини отново Мила Кунис (в ролята на приятелката на главния герой Лори Колинс).

"Приятелю, Тед 2" е насрочена за 3-ти април, 2015-та година

В момента Сет Макфарлан работи по втория си игрален филм “Който оцелее ще разказва” и - по думите му -едновременно с това той разработва и сюжета на "Приятелю, Тед 2". До момента нямаше конкретна информация за старта на снимките и премиерната дата на подготвяната комедия, но сега самият Макфарлан разкри плановете си за бъдещето на лентата.

На страницата си в Туитър 39-годишният сценарист-режисьор заяви, че световната премиера на "Приятелю, Тед 2" е насрочена за 3-ти април, 2015-та година. Стартът на снимките ще бъде даден през идващата 2014-та година, а Макфарлан потвърди, че вече е започнал да работи по сценария.

Все още не се знае нищо за сюжета на втория "Приятелю, Тед" и поне за момента Марк Уолбърг е единственият потвърден за участие актьор. Уолбърг сподели преди няколко седмици, че вече е обсъдил бъдещата лента с режисьора и по думите му идеите на Сет Макфарлан са “просто удивителни”.

Уолбърг: “Сет изненада много хора с първия филм и успеха го амбицира още повече. Все още не мога да говоря за това, но нека кажем, че нещата, които видяхте в първия филм, бледнеят в сравнение с това, което той е подготвил за продължението.”

Премиерата на следващия филм на Сет Макфарлан, Който оцелее ще разказва”, ще се състои през месец май, 2014-та година и очакванията са, че веднага след това ще започнат снимките на "Приятелю, Тед 2". В най-добрия случай, до края на тази година ще стане ясно кои други актьори от оригинала ще се завърнат за продължението.
Copyright © 2024 Dir.bg.