Силвестър Сталоун в главната роля в мафиотска драма

10.07.2014 г.
Силвестър Сталоун в главната роля в мафиотска драмаВъпреки че е известен най-вече с ролите си на екшън-герои като Рамбо и Кобра Силвестър Сталоун има и значителен опит в жанра на мафиотските филми. Сред най-популярните му заглавия за гангстерския свят се открояват драмата от 1975-та година “Капоне”, комедийният “Оскар” и независимата лента “Отмъщения за Анджело”, в която той си партнира с легендарния Антъни Куин.

По всичко изглежда, че Сталоун продължава да изпитва интерес към тези продукции и един от следващите му филмови проекти принадлежи именно към мафиотския жанр.

Малко по-рано днес официален източник от студиото Millennium Films оповести, че е започнала подготвителната работа по вдъхновената от истински събития гангстерска драма “Скарпа” (“Scarpa”). Силвестър Сталоун ще се превъплъти в титулярната роля на мафиота Грегъри Скарпа, а вече завършения сценарий на филма е написан от Никълъс Пиледжи, който е най-известен с работата си по режисираните от Мартин Скорсезе “Добри момчета” и “Казино”.

На режисьорския стол на “Скарпа” ще седне Брад Фърман (“Адвокатът с Линкълна”) и ако всичко протече по план старта на снимките ще бъде даден през първата половина на 2015-та година. Историята на лентата ще се фокусира върху действията на Грегъри Скарпа – един от най-ловките и безскрупулни убийци от мафиотското семейство Коломбо, който впоследствие се превръща в информатор на ФБР.

Продукцията бива описвана като “изключително важна” за студиото Millennium Films и очакванията са, че до края на лятото ще стане ясно кои други актьори ще партнират на Силвестър Сталоун. Продуценти на “Скарпа” ще бъдат Ави Лърнър и Ървин Уинклър, които вече са работили със Сталоун по филми като “Непобедимите” и “Роки”.

Бюджетът за снимки няма да надвишава сумата от 50 милиона долара, а по-голямата част от снимките ще протекат в Ню Йорк Сити (където е било и седалището на фамилията Коломбо).

В най-добрия случай “Скарпа” ще тръгне по кината в началото на 2016-та година.
Copyright © 2024 Dir.bg.