Хорърът с Кевин Бейкън “Трусове” ще се сдобие с римейк

24.07.2014 г.
Хорърът с Кевин Бейкън “Трусове” ще се сдобие с римейкПрез 1990-та година се състоя световната премиера на комедийния хорър “Трусове”, в който главните роли бяха изпълнени от Кевин Бейкън и Реба Макинтайър. Нискобюджетната лента на режисьора Рон Ундърууд се превърна в изненадващ хит за студиото Юнивърсъл Пикчърс с приходи в световен мащаб от близо 50 милиона долара.

Последвалият още по-голям успех на домашния видеопазар нареди “Трусове” сред най-печелившите филмови заглавия от началото на 90-те години. Добрите финансови постъпления на хорър-комедията доведоха до направата на три продължения, които обаче не успяха да повторят успешното представяне на оригинала.

С надеждата да дадат нов старт на франчайза за мистериозните подземни същества от Юнивърсъл Пикчърс ще финансират осъвременен римейк на оригиналния “Трусове”.

Новината бе оповестена от режисьора на “Мъртъв и половина” Дон Майкъл Пол, който е избран от студиото да работи по предстоящата продукция. На личния си блог Пол разкри, че снимките на новия “Трусове” ще протекат в най-големия град в Южна Африка, Йоханесбург.

Пол: “След като приключа с работата си по “Рота герои: Четвъртият райх” ще пътувам до Йоханесбург за да заснема римейка на “Трусове”. Предстои една важна година и с нетърпение очаквам началото на снимките.”

Все още не се знае кои актьори ще участват в новата версия и от Юнивърсъл Пикчърс не разкриват по-подробни детайли за екипа на продукцията.

Сюжетът ще се придържа към описаното в оригиналната лента от 1990-та година, а според слуховете бюджета за снимки няма да надвишава сумата от 30 милиона долара.

В най-добрия случай римейка на “Трусове” ще тръгне по кината в края на 2015-та година.

Copyright © 2024 Dir.bg.