Продължението на “Снежанка и ловецът” тръгва по кината през 2016-та година

02.08.2014 г.
Продължението на “Снежанка и ловецът” тръгва по кината през 2016-та годинаВ края на 2012-та година, след няколко месеца изпълнени със слухове и спекулации, от компанията Юнивърсъл Пикчърс потвърдиха, че приключенската лента с Кристен Стюарт “Снежанка и ловецът” ще се сдобие с продължение. Оригиналната лента на режисьора Рупърт Сандърс натрупа в световен мащаб близо 400 милиона долара и това я превърна в най-големия хит на Стюарт извън поредицата “Здрач”.

Първоначалните очаквания бяха, че 24-годишната актриса ще изиграе отново главната роля във втората част, но ситуацията се промени преди около една година когато стана ясно, че “Снежанка и ловецът 2” няма да бъде директно продължение, а предистория.

Създателят на оригинала Рупърт Сандърс отпадна от екипа на втория филм и мястото му бе заето от трикратно номинирания за “Оскар” режисьор Франк Дарабонт, който е най-известен с работата си по затворническата драма “Изкуплението Шоушенк”.

Кристен Стюарт няма да участват в бъдещия филм, но за сметка на това екранните й партньори от първата част Крис Хемсуърт и Чарлийз Терон ще се превъплътят отново в образите на Ловеца и Равена.

Официалното заглавие на подготвяната продукция е “Ловецът” (“The Huntsman”) и малко по-рано днес от Юнивърсъл Пикчърс оповестиха, че световната премиера е насрочена за края на месец април, 2016-та година.

Детайлите относно сюжета на лентата се пазят в тайна и една от малкото потвърдени информации е, че историята ще се фокусира върху отношенията между Ловеца и Равена преди първата им среща със Снежанка.

Снимките на “Ловецът” ще стартират в средата на 2015-та година, а режисьора Франк Дарабонт ще разполага с бюджет от над 100 милиона долара. Очакванията са, че за разлика от първия филм втората лента ще се разпространява в триизмерен формат.

Работата по сценария на “Ловецът” все още не е приключила и поне за момента Крис Хемсуърт и Чарлийз Терон са единствените потвърдени за участие актьори.

Световната премиера на приключенския филм ще се състои на 22-ри април, 2016-та година.

Copyright © 2024 Dir.bg.