Даниел Радклиф в Зрителна измама 2

05.11.2014
Даниел Радклиф в Зрителна измама 2Според Entertainment Weekly, „Четиримата конници“ от Зрителна измама (2013) се завръщат, но този път с повече компания покрай себе си.

Lionsgate обявиха вчера, че британецът Даниел Радклиф и американката Лизи Каплан вече официално са част от каста на "Зрителна измама 2" и ще играят образите съответно на Уолтър и Лула.
Студиото запазва мълчание по въпроса, какво е мястото на новите герои в историята, като те се придружават и от новия за продукцията 35-годишен тайвански музикант, актьор и режисьор Джей Чу.

От съобщението на Lionsgate отсъства Айла Фишър, която изигра конничката Хенли Рийвз в първия филм. Година след него, сюжетът на продължението отново ще се върти около четиримата (или вече трима?) конника.

В потвърдения засега актьорски състав на "Зрителна измама 2" са Марк Ръфало, Дейв Франко, Уди Харелсън, Майкъл Кейн и Джеси Айзенбърг. Очаква се лентата да е готова през 2016 г.

Другата голяма промяна е режисьорът. Докато първият филм бе дело на французина Луи Льотерие (Сблъсъкът на титаните, Невероятният Хълк, Дани кучето, Транспортер, Транспортер 2), то новата продукция от френско-американска става англо-американска и, според слуховете, ще се режисира от Джонатан Чу. Калифорниецът има опит с продуцирането на телевизионни сериали, както и е режисьор на музикалния Ритъмът на улицата, на танцовия ъндърграунд Step Up 3D, на приключенския фантастичен екшън G.I. Joe: Ответен удар, както и на два документални филма за Джъстин Бийбър ("Джъстин Бийбър: Вярвай" и "Justin Bieber: Never Say Never").
Copyright © 2024 Dir.bg.