втори трейлър на романт..."/> Кино

Излезе новият трейлър на Петдесет нюанса сиво

14.11.2014 г.
Излезе новият трейлър на Петдесет нюанса сивоДългоочакваният втори трейлър на романтичната еротична драма вече е факт, с български субтитри. В него виждаме сцените, които очаквахме да видим още в първото видео от екранизацията на романа на Е. Л. Джеймс.

Трейлърът разкрива повече за тялото и мислите на г-н Крисчън Грей: от факта, че е имал тежко детство - до това, че все още обича нещата да са "по-груби"...

Феновете на романа, излязъл преди три години и преведен на български, вече имаха възможност да видят кадри от филмовата адаптация, но новото видео разкрива повече и от секс-химията между актьорите Джейми Дорнан и Дакота Джонсън на големия екран и повдига завесата, какво ни очаква на Свети Валентин догодина.

Както е известно, актрисата от екшън комедията “Внедрени в час” (2012) Дакота Джонсън играе колежанката Анастейжа (Ана). Джонсън е дъщеря на Мелани Грифит и Дон Джонсън, а екранният й партньор Джейми Дорнан е ирландски модел; той играе ролята на мистериозния милиардер Крисчън.

Ако филмът се представи добре в бокс офиса, на големия екран ще бъдат пренесени и останалите две части на литературната трилогия - романите на Ерика Ленърд (известна като Е. Л. Джеймс) “Петдесет нюанса освободени” и “Петдесет нюанса по-тъмно”.

В новия трейлър на Петдесет нюанса сиво виждаме първата среща между Крисчън и Ана, техния разцъфтяващ романс, полета с хеликоптер и вътрешността на Червената стая на Крисчън. Саундтракът на трейлъра е още по-горещ - парчето "Haunted" ("Обладан"), отново дело на Бионсей, допълнително нажежава секси сцените!

Премиерата на филма в България е на 13 февруари 2015 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.