Кристоф Валц в новия филм за Джеймс Бонд, редом до Даниел Крейг

14.11.2014 г.
Кристоф Валц в новия филм за Джеймс Бонд, редом до Даниел КрейгАвстрийският актьор и двукратен носител на "Оскар" Кристоф Валц ще играе "съществена" роля в 24-тия филм от поредицата за приключенията на Джеймс Бонд
Новият персонаж на звездата от "Джанго без окови", "Гадни копилета" и "Зеленият стършел" е описван (от запознати с проекта) като "изключително хитър". Не става ясно обаче, дали той ще бъде враг, приятел или "по-малко и от двете" на агент 007.

Според неназован източник от MGM, цитиран от британския таблоид The Daily Mail, Валц ще изпълни главната отрицателна роля.
Информацията за сюжета се пази в тайна и единственото, което се знае е, че този път ще се наблегне на отношенията на Бонд с колежката му Ив Мънипени (Наоми Харис) и неговия нов началник в лицето на Гарет Малори (Рейф Файнс).

58-годишният Валц играе и в продължението на "Карибски пирати", предвидено за 2017 г. - "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales", както и в "Шефове гадняри 2", чиято премиера у нас е на 28 ноември т.г.

Във филма с работно заглавие "Бонд 24" по сценарий на Джон Логан, зрителите отново ще видят в главната роля британския актьор Даниел Крейг. В централния женски образ ще се превъплъти френската актриса Леа Сейду. Английският актьорски състав включва още Рейф Файнс, Наоми Харис, Бен Уишоу, Рори Киниър и Чюетел Еджиофор (номиниран за Оскар за главна роля в "12 години в робство"), както и американеца Дейв Батиста ("Пазители на Галактиката").

Режисьор на поредния филм за приключенията на Бонд отново ще бъде живеещият между Лондон и Ню Йорк потомък на тринидадец Сам Мендес (007 координати: Скайфол, Снайперисти, Пътят на промените, "Американски прелести" от 1999 г., получил 5 оскара).

Британо-американската лента "Бонд 24" трябва да излезе на екран през есента на 2015 г. (на 23 октомври), по съобщения от студиото на Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) и от дистрибутора Sony Pictures Entertainment (SPE).
Copyright © 2024 Dir.bg.