Гала премиера на „Пътят към Коста дел Маресме“ в Cinema City

28.11.2014 г.
Гала премиера на „Пътят към Коста дел Маресме“ в Cinema CityСнощи се състоя гала премиерата на българското предложение за номинация за Оскар. Преди дни пристигнаха и първите положителни отзиви от L.A., където филмът беше гледан от членовете на Американската филмова академия.

Междувременно филмът взе участие и на Нюйоркското издание на фестивала „So Independent”, провеждащ се в култовия Tribeca Cinemas.

Близо 400 души присъстваха на събитието в Cinema City на 27 ноември. Сред гостите на премиерата бяха звездите от филма Димитър Рачков, Татяна Лолова, Любо Ковачев и режисьорът Иван Ничев. За да пожелаят успех на лентата, по червения килим минаха Любо Нейков, Параскева Джукелова, Евтим Милошев, Богдана Карадочева и други. Интересът на медиите предизвикаха младите актьори Кристиан Макаров, Стефан Попов и Анжела Недялкова, която пристигна от Холандия за специалното събитие.
Голямата израелска звезда Мони Мошонов също присъства на българската премиера на филма, като той ще остане в страната ни едва за няколко часа. Специално внимание на филма отдели и израелският канал Chanel Ten, който неотлъчно следи звездите на филма по време на събитието и взе интервюта не само от чуждестранните актьори, но и от родните звезди.

Романсът на Шели, Мони и Жожо в „Пътят към Коста дел Маресме“ ще бъде в киносалоните в страната от 5 декември.
Copyright © 2024 Dir.bg.