За артистите

За артиститеПАЙПЪР ПЕРАБО
Родена през 1977 г. в Томс Ривър, щата Ню Джърси. Кръстена е на актрисата Пайпър Лори (която сме гледали в сериала “Туин Пийкс”). Фамилията й е португалска. Завършила е Университета в Охайо.
Вайълет иска да накара хората да слушат нейните песни. Но се страхува да ги изпълнява сама. Случайната работа, която си намира в нюйоркски бар й дава възможност да разкрие истинското си аз.

ТАЙРА БАНКС
Родена на 04. 12. 1973 г. в Лос Анжелис. Гледали сме я в сериала “Свежият принц от Бел-Еър”, където партнираше на Уил Смит. Прочута манекенка. През 1994 и през 1996 г. сп. “People” я определя за една от най-красивите жени в света.
Зоуи не дава шанс дълго да се любуваме на тъмнокожата й грация. Тя напуска мястото си зад бара, за да даде възможност на клиентите да проверят на какво е способна Вайълет.

БРИДЖИТ МОЙНАХАН
Родена през 1972 г. в Бингамптън, щата Ню Йорк. Професионален модел, снимала се за списанията “Glamour” и “Vogue”.
Рейчъл е огън момиче. Тя не говори много и трудно допуска непознати на своята територия, но когато става дума за предизвикателство, винаги е на линия. А щом се спусне във вихъра на танца…

МАРИЯ БЕЛО
Родена на 18. 04. 1967 г. в Нористаун, щата Пенсилвания. Позната е от сериала “Спешно отделение” и филмите “Разплата” и “Купонджии”. Съпругът й Дан Макдърмът е шеф на телевизионното отделение на “DreamWorks”.
Лил е съблазнителна барманка, която ловко се справя с изпитанията на бизнеса. Тя създава измамното усещане, че в нейния бар много неща са позволени, а в действителност държи всичко под контрол.

ИЗАБЕЛА МИКО
Родена на 21. 01. 1981 г. в Лодз, Полша. Между осмата и десетата си година се е снимала в три полски филма. 14-годишна е приета да учи балет в “Американската балетна асоциация” в Ню Йорк. Гадже на актьора Скот Кан (“Готови за бой”, “Брокери”).
Ками е душата на бара. Фриволна хлапачка, но и добра приятелка, тя винаги е готова да помогне в нужда – било то при избора на подходящо “работно” облекло, или когато става дума за сърдечни истории.
Copyright © 2024 Dir.bg.