Секс игри”-те на тийнейджърите

“Секс игри”-те на тийнейджъритеКатрин (Сара Мишел Гелар) и Себастиан (Райън Филип) - двама млади, коварни тийнейджъри от висшето общество на Манхатън, кроят интгриги в “Секс игри” - съвременна версия на класическия епистоларен роман на Шодерло дьо Лакло “Опасни връзки”, екранизиран вече от Роже Вадим, Стивън Фриърс и Милош Форман. Те двамата сключват дяволски облог за сексуален заговор, без ясно да отчитат последствията, до които може да се стигне. Катрин и Себастиан са решили да се подиграят с наивната Сесил Колдуел (Селма Блеър) и девствената
Анет Харгроув (Рийз Уидърспун).
През лятната ваканция Катрин е зарязана от гаджето си Кот Рейнолдс (Чарли О’Конъл) заради невинната Сесил. Решена да си отмъсти, Катрин предизвиква Себастиан да унижи Сесил, като я обезчести и изостави. Така Катрин ще лиши Сесил точно от това, заради което й се възхищава Кот - нейната непорочност. Себастиан вече е обладал едва ли не всички момичета в Ню Йорк, което го кара да се чувства доста отегчен. Но нищо не му коства да напакости на Сесил и той се съгласява да помогне на Катрин.
Усилията му обаче са насочени другаде - към дъщерята на новия директор на училището, Анет Харгроув. Тя скоро е написала статия в сп. “Seventeen”, в която се е зарекла, че ще остане девствена до сватбата си. Себастиан се обзалага с Катрин, че може да прелъсти целомъдрената Анет преди началото на новата учебна година. Катрин не вярва, че той ще успее, и затова с готовност приема облога. Залогът: ако Себастиан успее, Катрин трябва да му дари цяла нощ на необуздани наслади; а ако се провали, той трябва да отстъпи превъзходния си “Ягуар”, модел 1956 г. на Катрин, както и да изтърпи срама от поражението.
Copyright © 2024 Dir.bg.