Излезе тийзър трейлърът на новата Фантастична четворка

28.01.2015 г.
Излезе тийзър трейлърът на новата Фантастична четворка20th Century Fox / Marvel Entertainment дадоха "пълен напред" за рестарта на "Фантастичната четворка (2005)" ("Fantastic Four"), като разпространиха тийзър трейлър за "The Fantastic Four" с премиера в САЩ (и България) на 7 август 2015 г.

Вижте тийзъра (на английски език, 1:50 мин.) - има го и с български субтитри.

Триизмерната лента тръгва и в редица други европейски страни в периода 5-7 август, като у нас се разпространява от "Александра Филмс".

Заедно с трейлъра излезе и тийзър-постер (вижте го), а акцент в материалите е фразата "От студиото, което ви донесе Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще". Споменатият филм има основен принос от 747 милиона долара за приходите на 20th Century Fox, които счупиха за миналата година 3-годишния боксофис рекорд на Paramount (вж. материал от 5 януари т.г.). Вече функционира и официалният сайт на новата екшън фантастика, както и страници в социалните мрежи - във Фейсбук, в Туитър, в Гугъл+, в Ютюб и Инстаграм.

Акцент във войсовъра на трейлъра е: "Как стигнахме дотук? Човешките същества имат неизмеримото желание да откриват, да изобретяват и да строят - нашето бъдеще е в това, да поддържаме идеите си, като отговорността лежи на плещите на идните поколения. Но с всяко ново откритие има и риск, има саможертви, има последствия...". Като илюстрация за очаквания сюжет е включен кратък диалог: "Подгответе се за това, което идва. - Какво идва? - Отговорите!".

Режисира 30-годишният Джош Транк ("Хроники" 2012 г.), който вероятно ще направи и продължение на римейка през 2017 г., а освен това е ангажиран от продуцентката Катлийн Кенеди за самостоятелен филм "Междузвездни войни" през 2018 г., който е извън популярния франчайз. Сценарият е на 41-годишния англичанин Саймън Кинбърг (също той пише и "Х-Мен: Апокалипсис", който излиза догодина, след като написа Дните на отминалото бъдеще), който е и един от продуцентите заедно с Матю Вон, Грегъри Гудман и Хъч Паркър, изпълнителен продуцент е творческият директор на студиото, световноизвестният Ави Арад. Операторското изкуство е поверено на младия Матю Дженсен, с когото режисьорът очевидно е в тандем от времето на "Хроники".

По отношение на актьорския състав е заложено на по-неизтъркани лица, които предстои да бъдат покрити със слава, като Майлс Телър ("Дивергенти"), Кейт Мара ("Превъзходство"), Майкъл Джордан (явно харесан от режисьора в "Хроники"), Тоби Кебел ("Зората на планетата на маймуните"), англичанина Джейми Бел ("Нимфоманка"), Тим Блейк Нелсън ("Линкълн"), предимно телевизионната актриса Джоди Лин Броктън и други.

Сюжет:
Четири млади учени развиват свръхчовешки възможности при объркал се телепортиращ експеримент. Сега те трябва да ги използват, за да спасят света от надигащ се тиранин.

Съвременният преразказ на оригинала на студио Марвъл телепортира 4-мата аутсайдери до алтернативна и опасна вселена, променила физическата им форма по шокиращ начин. Животът им се преобръща, а техните всяващи страх нови способности могат да бъдат използвани, за да се справят с бивш приятел, превърнал се в глобален враг.
Copyright © 2024 Dir.bg.