Ванила Айс като Марк Твен в комедията “Абсурдната шестица”

28.01.2015 г.
Ванила Айс като Марк Твен в комедията “Абсурдната шестица”От около пет години насам комедийната звезда и продуцент Адам Сандлър разработва ансамбловата лента “Абсурдната шестица” (“The Ridiculous 6”). Продукцията бива описвана от самия Сандлър като комедиен вариант на класическия уестърн от 1960-та година “Великолепната седморка”. В продължение на няколко години се смяташе, че дългогодишните партньори на актьора от студиото Сони Пикчърс ще отпуснат бюджет за снимки и реклама, но ситуацията се промени през изминалия есенен сезон.

В началото на месец октомври беше оповестена новината, че Сандлър е обединил сили с компанията за онлайн видео услуги Netflix. С надеждата да пробият в света на филмовото производство от Netflix съобщиха, че ще финансират направата на четири игрални продукции с участието на Сaндлър, като първата от тях ще бъде именно “Абсурдната шестица”.

В продължение на месеци липсваха нови детайли за статута на комедийната лента, но малко по-рано днес бе сложен край на информационната суша. Официален източник от Netflix (цитиран от The Wrap) разкри, че снимките на продукцията ще стартират през този месец февруари, а Адам Сандлър ще се превъплъти в главната роля на мъж от Дивия запад, който е бил отгледан индианско племе.

В ексцентричната уестърн-комедия ще участва и рапърът-актьор Ванила Айс, който от своя страна ще изиграе ролята на световноизвестния писател и журналист Марк Твен. За Айс и Сандлър това е втори общ проект след “Браво, момчето ми!”.

Все още не се разкрива кой ще поеме режисурата, но за сметка на това се знае, че екранни партньори на Сандлър и Ванила Айс ще бъдат небеизвестните Тейлър Лаутнър (“Здрач”), Роб Шнайдър (“Разкатаване”), Тери Крюз (“The Expendables: Непобедимите”), Ник Нолти (“48 часа”), Люк Уилсън (“Ангелите на Чарли”), Джон Ловиц (“Безопасен ум”), Ник Сордсън (“Зохан: Стилист от запаса”), Стив Бушеми (“Армагедон”), Дани Трехо (“Десперадо”), Стив Зан (“Убиец на пътя”), Уитни Къмингс (“Кум под наем ООД”), Крис Парнел (“Внедрени в час”), звездата от “Ловци на духовеДан Акройд, както още и Уил Форт, Блейк Шелтън и др.

Лаутнър, Шнайдър, Уилсън и Крюз ще изиграят ролите на полу-братята на главния герой (Сандлър), а Ловиц ще бъде богат бизнесмен с изневеряваща съпруга (Къмингс). От своя страна Дани Трехо и Уил Форт се превъплъщават в образите на лидери на две враждуващи престъпни банди. Освен Марк Твен, на екран ще се появи и друга известна историческа фигура – легендарният стрелец Уайът Ърп (в чиято роля ще видим Блейк Шелтън).

Вече завършеният сценарий на “Абсурдната шестица” е написан от Адам Сандлър и Тим Хърлихи (“Дърти хлапета”), а слуховете са, че на режисьорския стол ще седне създателят на “Щрак” Франк Корачи.

Имайки предвид вече определения старт на снимачния процес, очакванията са, че световната премиера на “Абсурдната шестица” ще се състои през 2016-та година.
Copyright © 2024 Dir.bg.