Крис Прат заменя Харисън Форд в подготвяното продължение на “Индиана Джоунс"

30.01.2015 г.
Крис Прат заменя Харисън Форд в подготвяното продължение на “Индиана ДжоунсПрез изминалите шест години в киносредите често се дискутираше бъдещето на приключенската поредица “Индиана Джоунс”. Стивън Спилбърг и Харисън Форд изявиха желание да продължат екранната история с пети филм, но новият собственик на франчайза - студиото Уолт Дисни -  отказваше да коментира публично темата. Едва преди малко повече от един месец президентът на "Дисни" Боб Айгър заяви, че със сигурност ще бъде направен поне още един филм за известния археолог.

До момента се смяташе, че все още има шанс продуцентите да привлекат за главната роля Харисън Форд, но - за съжаление на феновете на предишните части - това изглежда няма да се случи. Преди броени часове неназован източник от Уолт Дисни (цитиран от сайта Deadline) разкри, че намерението на студиото е поредицата “Индиана Джоунс” да бъде “рестартирана” с нов актьорски състав.

По непотвърдена информация се знае, че за момента основният кандидат за ролята на Инди е 36-годишният Крис Прат. Актьорът е познат на широката публика с участието си в комиксовата лента “Пазители на Галактиката”.

Прат бързо се превърна в един от най-търсените млади актьори и тази година той ще се появи в друг филмов рестарт на създадена от Стивън Спилбърг поредица – “Джурасик свят”.

Важно е да се отбележи, че информацията за участието на Прат в следващия “Индиана Джоунс” все още не е потвърдена официално от студиото Уолт Дисни.

Разработването на приключенската поредица е поверено на небеизвестната продуцентка Катлийн Кенеди, за която помним, че е работила по почти всички игрални филми на Стивън Спилбърг, включително и тези за Индиана Джоунс.

Смята се, че в следващите няколко месеца ще стане ясно дали наистина Крис Прат ще бъде актьорът, който ще изиграе Инди в бъдещия филмов рестарт.

Последният засега епизод 4 на поредицата бе през 2008-ма година - "Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп".
Copyright © 2024 Dir.bg.