Да разлаем съседите 2” - по кината през 2016-та година

10.02.2015 г.
“Да разлаем съседите 2” - по кината през 2016-та годинаСъс световните си приходи от близо 270 милиона долара, “Да разлаем съседите” се превърна в най-касовата оригинална комедия на 2014-та година. Още преди да се състои DVD и Blu-ray премиерата на филма, от студиото Юнивърсъл Пикчърс оповестиха, че ще бъде направена втора част. В продължение на няколко месеца нямаше официална информация за актьорския състав на бъдещата лента, но сега вече се знае, че Сет Роугън, Роуз Бърн и Зак Ефрон ще се завърнат отново в ролите на двойката Мак и Кели Рaднър и лидера на колежанско братство Теди Сандърс.

Работата по сценария на “Да разлaем съседите 2” протича в момента и официален източник от Юнивърсъл Пикчърс съобщи, че световната премиера на готовия филм ще се състои в средата на месец май 2016-та година. Режисурата на лентата е поверена на създателя на оригинала Никълъс Столър, а очакванията са, че стартът на снимките ще бъде даден в края на лятото на тази година.

Историята на “Да разлaем съседите 2” отново ще се фокусира върху премеждията на обикновената семейна двойка Мак и Кели Рaднър. Този път те се изправят срещу новопристигнало шумно сестринство, което нарушава спокойствието в техния квартал. За да се справят с този проблем, Мак и Кели се обръщат за помощ към Теди Сандърс (Зак Ефрон) и неговите приятели.

Сет Роугън: “Много се забавлявах, докато снимах първия филм. Честно казано не смятам, че историята задължително изисква да бъде продължена, но след снимките се появиха много добри идеи и си казахме, че ще бъде интересно да ги видим на екран.”

Освен изпълнител на главната роля, Роугън е също така продуцент и ко-сценарист в партньорство с Евън Голдбърг (“Убийствено интервю”), Андрю Коен (“40-годишният девственик”), Брендън О’Брайън (“Смешни хора”) и режисьора Никълъс Столър.

Снимките на филма ще протекат отново в Лос Анджелес, а бюджетът няма да надвишава сумата от 30 милиона долара.

Световната премиера на “Да разлaем съседите 2” ще се състои на 13-ти май 2016-та година.
Copyright © 2024 Dir.bg.