Планира се продължение на екшън-комедията “Kingsman: Тайните служби

16.02.2015 г.
Планира се продължение на екшън-комедията “Kingsman: Тайните служби”В края на този месец ще се състои българската премиера на приключенската екшън-комедия с Колин Фърт и Самюъл Л. Джаксън “Kingsman: Тайните служби”. Британско-американската продукция е базирана на известния комикс на Марк Милър “The Secret Service”, а на режисьорския стол седна създателят на “Х-Мен: Първа Вълна” Матю Вон.

Централната сюжетна линия на $80-милионната лента разказва за тайна шпионска организация в Англия, която привлича към редиците си младо и неопитно момче от улиците.

От студиото 20th Century Fox не крият големите си очаквания по отношение на боксофис-представянето на филма и - въпреки че американската премиера все още не се е състояла - продуцентите и режисьорът вече обсъждат идеи за директно продължение.

В ново интервю за сайта Moviefone Матю Вон разкри, че ако публиката подкрепи оригиналния филм, втората част със сигурност ще бъде направена.
Вон: “С удоволствие ще направя продължение. Но всичко зависи от зрителите. Ако те отидат да гледат първия филм и искат още един, то тогава аз със сигурност ще заснема втора част.”

Режисьорът дори разкри детайли за сюжета на “Kingsman 2”:
“Имаме идея да представим американското крило на организацията. Това ще бъде интересно. Вече знаем и какъв ще бъде злодеят. Първият филм е на практика историята за произхода на Егси (главния герой) и възхода му до истински модерен шпионин. И ние искаме да разширим тази история.”

От 20th Century Fox все още не коментират публично плановете си за “Kingsman 2”. Смята се, че до няколко седмици ще стане ясно със сигурност дали от студиото ще подкрепят направата на продължението.

Любопитно е де се отбележи, че "Kingsman: Тайните служби" вече е в кината на няколко големи държави по света и до момента приходите му се равняват на близо 30 милиона долара.

В България “Kingsman: Тайните служби” тръгва по кината от 20-ти февруари 2015-та година.
Copyright © 2019 Dir.bg.