Стаси Кара (на снимката)..."/> Кино

„Оскар” пряко по bTV Cinema от 03:30 часа на 23 февруари

16.02.2015 г.
„Оскар” пряко по bTV Cinema от 03:30 часа на 23 февруариЖурналистката Стаси Кара (на снимката) води първото по рода си „Студио: „Оскари”

Предстоящата 87-ма церемония по раздаване на най-престижните филмови награди ще бъде излъчена на живо по bTV Cinema в нощта на 22-ри срещу 23-ти февруари 2015 г. в 03:30 часа.

Тази година филмовият канал ще направи първото по рода си коментарно предаване „Студио: „Оскари” с водещ журналистката Стаси Кара. Началният час на студиото е 23:00. Два часа и половина Стаси и нейните гости ще обсъждат номинациите в детайли, ще погледнат в историята на най-престижните филмови награди, ще разкажат повече за водещия на церемонията и разбира се, ще коментират тоалетите на големите звезди през годините за събитието.

Водещата няма да пропусне и да припомни личните си срещи със звездите и екипите на два от най-номинираните филми тази година, сред които Бенедикт Къмбарбач и Еди Редмейн, Кийра Найтли и Фелисити Джоунс от „Игра на кодове“ и „Теорията на всичко“.

Сред гостите в студиото ще бъдат журналистите Михаил Дюзев и Поля Александрова, кино експертът Владо Трифонов и звездният гримьор Слав Анастасов. Всеки от тях ще каже и своя избор за фаворит сред тазгодишните силни заглавия – дали „Бърдмен“, „Юношество“, „Теорията на всичко“, „Гранд хотел Будапеща“, „Камшичен удар“, „Игра на кодове“ или „Американски снайперист“ ще грабнат голямата награда?

Зрителите ще разберат и кои звезди, и филми държат рекорди в номинациите и наградите „Оскар“, както и как се селектират заглавията в престижната надпревара.

В ефира на bTV Cinema любителите на киното ще имат възможност да видят накуп всички номинирани филми и актьори в специалното издание „На червения килим: Номинираните” от 00:00 часа.

Какви са шансовете на заглавията, които тази година са номинирани в най-много категории - „Игра на кодове” и „Теорията на всичко”, както и кои са другите силни претенденти за престижното отличие, ще стане ясно на живо по кабелния канал.

От 02:00 часа на 23 февруари зрителите ще могат да проследят пряко от червения килим пристигането на най-големите звезди в световното кино. Появяването им на престижната церемония, минаването пред камерите и феновете, както и влизането в залата са също нещо, към което целият свят е вперил очи.

Самата церемония по връчването на 87-ите награди „Оскар” ще започне в 03:30 часа българско време и ще бъде излъчена до самия й край на живо. Водещ на бляскавото събитие тази година ще бъде познатият актьор от сериала „Как се запознах с майка ви” и водещ на няколко други церемонии, Нийл Патрик Харис.
Copyright © 2024 Dir.bg.