Хю Джакман: още веднъж Върколак, но за последно

29.03.2015 г.
Хю Джакман: още веднъж Върколак, но за последноЕдин от най-запомнящите се актьори от франчайза "Х-мен" каза, че с предстоящ филм приключва дейността на чудовищните нокти. Но с кой именно филм?

В събота Хю Джакман намекна в социалната мрежа Инстаграм, че дните му в ролята на култовия Върколак са към края си, което разбуни духовете на феновете на поредицата. “Wolverine… one last time” - написа той, под снимка на юмрука си с ноктите на популярния герой-мутант.

Вижте снимката.

Блогърите и потребителите на мрежата започнаха дебати по това, какво е искал да каже Джакман, а хора "от кухнята" посочиха, че се има предвид планирано продължение на самостоятелния хит от 2013 г. "Върколакът", събрал близо 415 милиона долара при бюджет от 120.

Възможно е героят да се появи както в излизащия догодина "сборник" на Браян Сингър "Х-Мен: Апокалипсис" (май 2016 г. - Александра Филмс за България), така и в спин-офа с участието на Райън Рейнолдс "Дедпул" (февруари 2016 г. - Александра Филмс за България), продуциран за Marvel и 20th Century Fox от Кевин Файги. Все пак, Хю Джакман най-вероятно визира предстоящото продължение именно на "Върколакът", предвидено за 3 март 2017 г., в което се завръща режисьорът Джеймс Манголд, известен още с биографичния "Walk the Line" от 2005 г. и с уестърна "Ескорт до затвора" от 2007 г.

Дебютът на Джакман като Върколака в "Х-Мен" от 2000 г. го прави безспорно най-голямата звезда на поредицата. Той е изиграл героя си 6 пъти досега, като последният бе в "Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще" (2014), където си партнираше с Дженифър Лорънс, Майкъл Фасбендър и Джеймс Макавой.

Тези дни и Дженифър Лорънс обяви, че в „Х-Мен: Апокалипсис” ще я видим за последен път в ролята на Мистик. Пред телевизия MTV тя сподели, че това ще бъде последният й филм от поредицата.
Copyright © 2024 Dir.bg.