Подготвя се продължение на сериала „24”, но с нов герой

05.06.2015 г.
Подготвя се продължение на сериала „24”, но с нов геройОт ТВ студиото на Туенти сенчъри фокс - 20th Century Fox Television - разработват продължение на сериала „24” (2001 - 2010), но главната роля няма бъде на Джак Бауър и съответно няма да се изпълнява от 48-годишния Кийфър Съдърланд, а от по-млад негов колега.

Един от сценаристите на сериала Хауърд Гордън потвърждава, че новият агент ще продължава да преследва терористи и други престъпници. Самият Джак Бауър (Съдърланд) ще се появява от време на време, за да надзирава новото попълнение и да помага с каквото може.

Все още не знаем кой млад актьор ще бъде избран за централната роля. Един от шефовете на студиото - Дейна Уолдън - заяви през януари, че самият Съдърланд подкрепя идеята за експеримента с акцент върху поддържащите досега актьори, който ще бъде с ограничен брой епизоди и вероятно ще се проведе през 2016 г. "Имаме разработени страхотни характери и изключителен творчески екип", коментира Уолдън идеята, която идва от сценарния екип на поредицата. Тя увери, че става въпрос за еднократно усилие и че героят Джак Бауър остава централен за сюжета в дългосрочен план.

През миналата година 20th Century Fox Television вече пуснаха едно продължение - "24: Не умирай днес" в 12 епизода, което бе излъчено и в България от телевизия FOX, със Съдърланд в главната роля.
Copyright © 2024 Dir.bg.