Ава ДюВерней отказа да режисира „Черната пантера

07.07.2015 г.
Ава ДюВерней отказа да режисира „Черната пантера”42-годишната режисьорка, номинирана за Златен глобус за биографичната драма "Selma" сподели, че е отказала на Марвъл да режисира техния проект „Черната пантера”, защото идеите й се различавали от тези на студиото.

„Марвъл обичат да правят нещата по определен начин, който е страхотен и се харесва от много хора – казва тя. Радвам се, че ме потърсиха, но няма да режисирам „Черната пантера”. Беше ми много приятно да се запозная с Чадуик Боузман, сценаристите и всички останали шефове на Марвъл. Но всичко винаги се свежда до историята и перспективата към нея. Ние не успяхме да видим нещата по един и същи начин и е хубаво, че го разбрахме сега, а не в процеса на работа.”

С оглед на това, че премиерата на фантастичната екшън-драма бе предвидена за ноември 2017 г., но вече отложена за юли 2018 г., Марвъл ще трябва да намери друг режисьор колкото е възможно по-скоро. Засега витаят слухове около имената на Дейвид Ръсел ("Американска схема"), Винчензо Натали (тв сериала "Ханибал") и Пийт Травис ("Точен прицел").
Copyright © 2024 Dir.bg.