Анимацията "Разбивачът Ралф" ще се сдобие продължение

15.07.2015 г.
Анимацията След като триизмерната компютърна анимация "Разбивачът Ралф" натрупа близо половин милиард долара от световните си кинопрожекции, режисьорът Рич Мур оповести, че има желание да направи директно продължение. През пролетта на 2013-та година Мур заяви, че всички от екипа на оригинала са готови да работят по втората част, но по една или друга причина от началството на Уолт Дисни не даваха зелена светлина на проекта.

Малко по-рано днес обаче, номинираният за "Оскар" Джон С. Райли (който озвучи титулярния персонаж в първия "Разбивачът Ралф") разкри, че продължението със сигурност ще бъде направено и допълни, че той отново ще даде гласа си на добродушния герой Ралф от аркадната видеоигра "Fix-It Felix".

По време на интервю за ирландското радио "RTE Arena" Райли сподели, че вече е подписал договора за "Разбивачът Ралф 2", но не разкри нова информация за работата по филма.

Създателят на оригинала Рич Мур остава на режисьорския стол, а по думите на композитора Хенри Джакман работата по сценария на продължението е започнала още в края на 2014-та година. "Разбивачът Ралф 2" все още не присъства в списъка с предстоящи анимационни проекти на Уолт Дисни, но имайки предвид казаното от Джон С. Райли от студиото изглежда вече са дали (неофициално) съгласието си да финансират продукцията.

Режисьорът Рич Мур заяви преди около една година, че оригиналния "Разбивачът Ралф" е показал "само малка част от обширния свят на видеоигрите" и добави, че в най-добрия случай към персонажите в продължението ще бъдат добавени Tron (компютърната програма от едноименния сай-фай франчайз) и Марио (култовият герой от поредицата "Super Mario Bros.").

Важно е да се отбележи, че работата по скъпи компютърни анимации като "Разбивачът Ралф" отнема много време и имайки предвид сегашния филмов график на Уолт Дисни премиерата на втората част ще се състои не по-рано от 2019-та година.

За момента Джон С. Райли, Рич Мур и композиторът Хенри Джакман са единствените, чиито имена се свързват с "Разбивачът Ралф 2". Все още не е потвърдено, но очакванията са, че към екипа на лентата ще се присъединят отново Сара Силвърман и Джак Макбрайър (които в първата част дадоха гласовете си на състезателката Ванелъпи фон Швийц и главния герой от "Fix-It Felix", Феликс-младши).

В най-добрия случай до края на годината от Уолт Дисни ще оповестят кога точно ще се състои световната премиера на "Разбивачът Ралф 2".
Copyright © 2024 Dir.bg.