Бри Ларсън с главна роля в „Конг: Островът на черепа”

24.07.2015 г.
Бри Ларсън с главна роля в „Конг: Островът на черепа”25-годишната калифорнийка Бри Ларсън води преговори за главна женска роля в „Конг: Островът на черепа” ("Kong: Skull Island"), партнирайки на 34-годишния британец Том Хидълстън ("Пурпурният връх", "Тор: Светът на мрака", "Отмъстителите").

След напускането на проекта от страна на Майкъл Кийтън и Джей Кей Симънс, от студиото Леджъндъри пикчърс упорито им търсят заместници. Говори се, че сред най-ухажваните имена е това на Ръсел Кроу, но нищо няма да е ясно преди следващ вариант на сценария.

Режисьор на бъдещия филм е Джордан Вогт-Робъртс, чийто режисьорски дебют "The Kings of Summer" бе номиниран за голямата награда на журито в Сънданс през 2013 г. Сценарият е дело на Джон Гейтинс ("Лятна свалка", "Твърда игра", "Треньорът Картър", "Жива стомана") и Макс Боренстайн ("Годзила").

За Ларсън, участието в предвиждания да се превърне в блокбастър филм е голям пробив. Тя изигра малка роля в комедията на Джъд Апатоу „Тотал щета”, а предстои да я видим и редом до Уилям Мейси ("Адвокатът с Линкълна") и Джоан Алън ("Наследството на Борн") в драмата „Room” ("Стая") на ирландския режисьор Лени Ейбрахамсън.

Продукцията на „Конг: Островът на черепа” се очаква да започне в края на 2016 г., жанрът е приключенско фентъзи. Премиерата се предвижда за 30 март 2017 г. в IMAX и 3D.
Copyright © 2024 Dir.bg.