Нова информация за планираното продължение на "Не казвай сбогом"

28.07.2015 г.
Нова информация за планираното продължение на Режисираният от Дейвид Финчър трилър "Не казвай сбогом" се нареди сред най-дискутираните и гледани заглавия на 2014-то година. Вдъхновен от едноименния роман на писателката Джилиан Флин, филма натрупа в световен мащаб близо 400 милиона долара, а за изпълнението си Розамунд Пайк получи номинация за "Оскар" в категорията "Най-добра актриса в главна роля".

Във финансово отношение "Не казвай сбогом" е най-успешният пълнометражен проект на Дейвид Финчър и още преди да се състои Blu-ray премиерата в интернет се появиха слухове за евентуално продължение на историята на двойката Ник и Ейми Дън. Самата Розамунд Пайк заяви в края на 2014-та година, че би участвала в потенциална втора част, но само ако Джилиан Флин напише отново сценария.

Преди няколко месеца Флин разкри, че също има желание да работи по "Не казвай сбoгом 2", но уточни, че най-вероятно ще изминат наколко години преди да се събере отново екипа от оригиналния филм. В ново интервю за E! News писателката сподели, че вече има конкретни идеи за продължението и ако Дейвид Финчър, Бен Афлек и Розамунд Пайк се завърнат отново тя със сигурност ще напише сценария.

Флин: "Ще бъде хубаво да превъртим напред. Да видим какъв е статута на двамата герои след появата на тяхното дете. Не мисля, че всичко при тях ще бъде нaред."

От 20th Century Fox все още не разкриват дали имат намерение да финансират направата на втори "Не казвай сбогом" и - имайки предвид натоварените графици на творческия екип - разработването на проекта едва ли ще започне скоро. В следващите две години Бен Афлек ще бъде зает с работата си по няколко комиксови филми на DC Comics, Дейвид Финчър все още се опитва да заснеме римейк на "Непознати във влака", а от своя страна Розамунд Пайк вече е подписала договорите за участие в два съвсем различни проекта: екшън-трилъра на Тони Гилрой "High Wire Act" и историческата драма "A United Kingdom".

За момента не се разкрива друга информация за продължението на "Не казвай сбогом".
Copyright © 2024 Dir.bg.