Брет Ратнър за “Час пик 4” и “Ченгето от Бевърли Хилс 4”

31.07.2015 г.
Брет Ратнър за “Час пик 4” и “Ченгето от Бевърли Хилс 4”През 2012-та година от продуцентския екип на поредицата “Час пик” потвърдиха официално, че ще бъде направен още един пълнометражен игрален филм за комичните екранни приключения на Крис Тъкър и Джеки Чан.

Само преди няколко месеца създателят на първите три части Брет Ратнър обяви, че ще се завърне на режисьорския стол, а източници от Ню Лайн Синема разкриха, че голяма част от действието на четвъртата лента ще се развива в Китай.

През изминалите няколко години Тъкър и Чан нееднократно потвърдиха желанието си да участват в “Чaс пик 4”, но именно натоварените графици на двамата изпълнители бяха изтъкнати като основни причини за забавянето на работния процес.

За радост на феновете, самият Ратнър увери, че въпреки пречките четвъртата част със сигурност ще бъде заснета в следващите две години. Ето какво заяви той, докато рекламираше предстоящото си реалити шоу "Breakthrough":
"Постоянно говорим за “Чaс пик 4”. Знаем какво искаме да направим и ще го направим. С Джеки, Крис и останалите от екипа просто се опитваме да наредим всичко свързано с графиците. Не минава ден, в който да не ме питат за “Чaс пик 4” и не искам да разочароваме феновете. Ще направим филма!"

Другият студиен проект, по който Брет Ратнър работи, е дълго разработваната четвърта част на “Ченгето от Бевърли Хилс”. Работата по проекта беше съпътствана от множество пречки, а написаният през изминалата година сценарий не бе одобрен от звездата на франчайза Еди Мърфи.

Ратнър сподели, че “Чeнгето от Бевърли Хилс 4” е все още активен проект, но побърза да уточни, че тепърва трябва да бъде написан сценарий, който да отговори на изискванията на Мърфи: "Еди е много взискателен човек. А и “Ченгето от Бевърли Хилс” си е негов франчайз. В момента работим по сценария на четвъртата част и това е дълъг процес. Не е лесно и натискът е голям."

Продуцентът на оригиналния “Ченгето от Бевърли ХилсДжери Брукхаймър надзирава и разработването на четвъртата част. От Парамаунт Пикчърс планираха лентата да тръгне по кината през пролетта на 2016-та година, но нуждата от пренаписване на сценария промени плановете на студиото.

За момента не се разкрива по-детайлна информация за “Чeнгето от Бевърли Хилс 4” и филмът все още няма нова премиерна дата.
Copyright © 2024 Dir.bg.