преди седмица..."/> Кино

Продължението на "Джурасик свят" вече с премиерна дата и за България

31.07.2015 г.
Продължението на Както стана известно преди седмица, от Universal обявиха, че следващото заглавие около юрските приключения ще излезе на голям екран на 22 юни 2018 г.

Днес от Форум Филм съобщиха, че българските фенове на култовата поредица за огромните праисторически животни ще имат уникалната възможност да гледат новия филм на голям екран две седмици преди американската премиера! "Джурaсик свят 2" ще дойде в България седмица преди старта на Световното първенство по футбол в Русия – на 8 юни 2018 г.

За продължението на този мащабен проект са обявени повече подробности от обичайното на толкова ранен етап от продукцията. Разбира се, няма филм от поредицата Джурасик, който да мине без намесата на Стивън Спилбърг. Той ще се завърне като продуцент на новото попълнение.

Този път Колин Тревъроу ще бъде косценарист, а от Universal все още не са обявили кой ще заеме неговото място на режисьорския стол. Както вече знаем, в главните роли в "Джурaсик свят 2" отново ще видим двете звезди от първата част – Крис Прат и Брайс Хауърд.

Екипът все още не е повдигнал завесата около сюжета на новото попълнение, но упорито се носят слухове, че - за да продължи да бъде интересна на зрителите - поредицата трябва да напусне острова. Част от спекулациите се завъртат около бягството на доктора в края на блокбъстъра от тази година. Дали на героя на Крис Прат няма да се наложи да спасява света от динозаври, създадени за военни цели?

В България "Джурасик свят" се превърна в истински фаворит на кинозрителите. До момента, филмът е събрал приходи от 1 350 000 лв при повече от 136 000 зрители.

Глобалният боксофис на фантастичния трилър надвиши $1.5 милиард в световен мащаб - за сравнение, "Джурасик парк" събра малко над $1 милиард, но по цени от 1993 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.