Световният бестселър „Момичето от влака” на голям екран

05.08.2015 г.
Световният бестселър „Момичето от влака” на голям екранСветовният бестселър от януари тази година на 42-годишната английска писателка, родена и израснала в Зимбабве - Пола Хокинс - „Момичето от влака("The Girl on the Train"), който беше преведен и на български, ще бъде филмиран.

Трилърът разказва за Рейчъл, която всеки ден хваща един и същ влак към Лондон. Той се движи оглушително по релсите, преминава покрай уютните провинциални домове и спира на червения сигнал на семафора. През това време Рейчъл наблюдава двойка, която закусва на своята тераса. В нейните очи те имат перфектен живот. Като този, който тя наскоро е загубила...

Но един ден всичко се променя, защото Рейчъл вижда нещо шокиращо на терасата. Сега тя получава шанс да стане част от живота на хората, които до момента е наблюдавала отстрани. И да докаже, че е много повече от едно нещастно момиче във влака.

Действието във филма, за разлика от книгата, ще се развива в Ню Йорк, а главната роля най-вероятно ще се играе от Емили Блънт.  
Copyright © 2024 Dir.bg.