Анджелина за работата си с Брад Пит за филма „Край морето

07.08.2015 г.
Анджелина за работата си с Брад Пит за филма „Край морето”Наскоро в Малта приключиха снимките на поредния режисьорски проект на Анджелина Джоли – „Край морето”. Драмата, в която главните роли се играят от Джоли и съпруга й Брад Пит, разказва за „дълбоко нещастна двойка, която е на почивка във Франция и се запознава с двойка младоженци, отседнали в техния хотел.”

Анджелина споделя подробности по режисьорската си работа: „За сцена с двама ни, в която героите ни се карат, търсех да провокирам в него агресия, която той да насочи срещу героинята ми, а това беше доста тежко изживяване. Слава Богу, през цялото време се шегувахме, че екипът се чувства като деца на родители, които през цялото време се карат и всеки се чуди накъде да гледа от срам. Но и двамата сме горди, че бяхме достатъчно смели да преминем през този проект. За мен „Край морето” беше най-трудният ми до момента филм.”

Най-новият проект на носителката на "Оскар", в който тя е сценарист, режисьор, продуцент и влиза в главната роля, идва след успешния й последен режисьорски филм - "Несломен". В "Край морето" участват още Мелани Лоран, Мелвил Попо, Нилс Ареструп и Ришар Боренже, а филмът е заснет в Малта - край градчето Мгар на остров Гозо. Първите кадри от дългоочакваното завръщане на семейство Пит ясно показват, че лентата е издържана и стилово, и като начин на разглеждане на човешката природа в духа на европейското кино и театър от 60-те и 70-те години на миналия век.

В България филмът излиза през януари 2016 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.