6 и 1 наум". Режисьор..."/> Кино

Завършиха снимките на нов български филм

08.08.2015 г.
Завършиха снимките на нов български филмУспешно завършиха снимките на новия приключенски пълнометражен филм "6 и 1 наум". Режисьор и сценарист на лентата е Лъчезар Петров, оператор е Румен Василев. Публиката ще може да види в главните роли актьорите Галин Найденов (като Камен), Йоанна-Изабелла Върбанова (Лора), Анастасия Левордашка (Ива), Мирела Карабанчева (Галя), Теодор Софрониев (Радо), Ахмед Юмер (Мишо). В епизодите играят още Тончо Токмакчиев (Шефа) и Албена Колева (кака Цеца).

Приключения с мотори, преодоляване на много опасности, приятелства, интриги, страст и изпепеляваща любов преживяват героите на филма. Лора, Камен, Галя, Ива, Мишо Рендера и Радо Екстрема са колеги в рекламна агенция и добри приятели. Толкова добри, че са неразделни и през почивните дни. Любовта им към приключенията и моторите ги отвежда всеки уикенд на непознато място, където - далеч от градската шумотевица - търсят близост с природата, със себе си и най-вече екстремни преживявания.

По отношение на последното не са абсолютно единодушни, но всички се подчиняват на колективния устрем. Такава е целта им и в тази слънчева лятна утрин. Събота е. Всичко започва както обикновено. Моторите безметежно летят към място, което нехайно наричат: „Абе... където стигнем!". Младостта обича подобни предизвикателства. Гъсталакът, в който попадат, се оказва недружелюбен и труден за преодоляване, но това е най-малкият им проблем...
Copyright © 2024 Dir.bg.