Звезди

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z О

Мишел Родригес / Michelle Rodriguez

Дата на раждане - 12.07.1978
Място на раждане - Сан Антонио, Тексас, САЩ

Известната с ролите си на мъжки момичета Мишел Родригес е доказателство, че има пресечна точка между красотата и физическата сила. Тя твърди, че винаги е знаела, че й е предопределено да бъде звезда - само дето не знаела как точно ще стане това.

Мишел живее в Тексас първите осем години от живота си, след това семейството й се премества в Доминиканската република, а две години по-късно в Пуерто Рико. Когато става на 11, семейството се завръща в САЩ и този път се установява в град Джързи, Ню Джързи. 17-годишна отпада от гимназията, но по-късно завършва чрез тестове.

Въпреки че през 1999 е работила като статистка в филми като „Лятото на Сам” (1999) и „Когато буря връхлети” (1999), трябвало пред очите й да попадне списание с реклама за открит кастинг в Ню Йорк, за да се реши да направи истински опит да попадне в светлината на прожекторите. Търсела се актриса за главната женска роля в филма „Girlfight” (2000). Независимо от липсата на опит както в киното, така и в бокса, Мишел се явила на прослушването – заедно с още 350 момичета. И след като преминала през още допълнителни проби на снимачната площадка и на боксовия ринг, плюс пет месеца енергични тренировки в спортната зала, накрая била избрана за главната роля на Даяна Гусман. Независимият филм започнал да обикаля от фестивал на фестивал, а Мишел започнала да получава отлични отзиви за играта си и дори няколко награди, като например приза за най-добра актриса от Фестивала на американското кино в Диксвил и наградата на общността на критиците от Лас Вегас за пробив на млада актриса.

Когато „Girlfight” (2000) тръгва по екраните през септември 2000 и започва да печели почести, Мишел вече здраво работи по следващите си филми: 3 A.M. (2001), хитовия екшън на режисьора Роб Коен „Бързи и яростни” (2001) с Вин Дизел и Пол Уокър и „Заразно зло” (2002), където си партнира с Мила Йовович, „Синьо увлечение” с Кейт Бозуърт и „S.W.A.T. Специален отряд” с Колин Фарел и Самюъл Джаксън.

В Холивуд и по света вече знаят името на момичето с пуерторикано-доминикански произход от Джързи. Предстои да я гледаме в още доста екшъни.

В личния си живот, през 2013 г. обявява, че е бисексуална.

Филмография

Актьор: Бързи и яростни 10 Dungeons & Dragons: Разбойническа чест Crisis Бързи и яростни 9 Alita: Battle Angel Вдовици Бързи и яростни 8 Бързи и яростни 7 Мачете убива Бързи и яростни 6 Заразно зло: Възмездие Битка Лос Анджелис: Световна инвазия Папарацо Мачете Бърз и яростен Аватар S.W.A.T.- Специален отряд Синьо увлечение Заразно зло Бързи и яростни Озвучен от: Турбо

Новини

"Аватар" (2009) се завръща на екран, 23 септември Paramount мести 10 филма, 3 от тях с Том Круз „Бързи и яростни 9“ с първи плакат и тийзър Тържествено представяне на официалния трейлър на „Бързи и яростни 9“ „Бързи и яростни 9“ - заснет, но остава в тайна Шарлийз Терон с ново амплоа в „Бързи и яростни 9“ Официален старт на снимките на „Бързи и яростни 9“ Наградите „БАФТА“ 2019 Вин Дизел подготвя „Бързи и яростни“ с изцяло женски актьорски състав Мишел Родригес може да се откаже от "Бързи и яростни 9" Пореден трейлър на "Бъpзи и яростни 8": Шарлийз Терон между Дизел и семейството му Лиъм Нийсън в криминалната драма "Вдовици" Мишел Родригес се присъединява към "Алита: Бойният ангел" Шарлийз Терон влиза в "Бързи и яростни 8" "Бързи и яростни 7" - световна премиера на трейлъра, LIVE Ще има и женски вариант на “Непобедимите” Мишел Родригес се завръща в “Заразно зло 5” Интервю с Мишел Родригес и Джесика Алба за "Мачете" Актрисите Родригес и Уотрос – обвинени
Copyright © 2024 Dir.bg.