Да разлаем съседите още веднъж

Neighbors 2: Sorority Rising

САЩ | 2016г | 91 минути | Комедия | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 04.05.2016
Премиера в България: 13.05.2016
Премиера на DVD: 19.09.2016
Производител: Good Universe, Point Grey Pictures, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

Сем. Кели и Мак Раднър (Роуз Бърн и Сет Роугън) чакат второ дете и са закупили по-хубава къща в предградията. Но за да я платят, трябва да продадат сегашната. Брокерката им дава 30 дни за финализиране на сделката.

В съседство обаче ненадейно се нанася дамски колежански клуб, създаден по идея на Шелби (Клоуи Грейс Морец), който с шумните си партита с наркотици ще обезцени имота... На Мак веднага му хрумва, че трябва да намерят човек, който разбира от "глупави младежи" и да им помогне да ги разкара... и това е Теди (Зак Ефрон), с когото бяха заклети врагове от първия филм, но на финала му се сдобриха. Преди две години братството на сексапилния Теди се нанесе в къща на тихата и спокойна улица и за малко напълно да съсипе живота на сем. Раднър и новородената им тогава първа дъщеря със своите непрекъснати партита. Колежаните загубиха битката за квартала - досега! Дали самият Теди има силите да се справи с бандата разгонени мадами - или ще падне жертва на сестричките от общество "Капа Ен Ю"?

Този път Мак и Теди ще обединят сили срещу новата напаст за квартала! Целта им е да постъпят "като истински родители" - да им убият забавлението.

Момичетата обаче отвръщат на ударите, като използват сексапила си като оръжие...

Кастинг

Режисьор: Никълъс Столър
В ролите: Роуз Бърн, Клоуи Грейс Морец, Зак Ефрон, Сет Роугън, Селена Гомес, Дейв Франко, Лиса Кудроу, Карла Гало, Били Айкнър, Айк Баринхолц, Елис Варгас, Зоуи Варгас, Клара Мамет, Кристофър Минц-Плас
Сценаристи: Андрю Коен, Евън Голдбърг, Сет Роугън, Никълъс Столър
Продуценти: Евън Голдбърг, Сет Роугън
Оператор: Брандън Трост
Copyright © 2024 Dir.bg.