Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта

Bridget Jones´s Baby

Великобритания | 2016г | 123 минути | Комедия , Романтичен | Официален сайт
- 8.5/10

За филма

В разпространение от: 15.09.2016
Премиера в България: 16.09.2016
Премиера на DVD: 20.02.2017
Производител: Universal Pictures, Working Title Films
Разпространител: Форум Филм България

По поредицата разкази на английската писателка Хелън Филдинг, публикувани във вестник "The Independent" през 2005 година. Книгата "Bridget Jones's Baby: The Diaries" излиза през 2016 г., един месец след излизането на този филм.

Към носителите на „Оскар“ Рене Зелуегър и Колин Фърт се присъединява Патрик Демпси в дългоочакваното продължение Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта. Режисьор на лентата е Шарън Магуайър (Дневникът на Бриджит Джоунс).

В новия филм заварваме героинята на Хелън Филдинг в неочаквано деликатна ситуация. След като се е разделила с Марк Дарси (Фърт), Бриджит Джоунс се е сбогувала със своето „и заживели щастливо“. На 40 и малко и отново сама, тя решава да се съсредоточи върху кариерата си като продуцент на новини, заобиколена от стари и нови приятели. Както никога, Бриджит контролира живота си. Какво може да се обърка?

Точно тогава любовният й живот поема в неочаквана посока – тя се запознава с красивия американец Джак (Демпси) – пълна противоположност на г-н Дарси. След малко вероятен обрат, тя се оказва бременна, но с една уловка… сигурна е на 50% кой е бащата на бебето й.

В дълго чаканата трета част от поредицата за Бриджит Джоунс ще видим и носителката на "Оскар" Ема Томпсън. Дългогодишните партньори Тим Бевън и Ерик Фелнър от "Working Title Films" са продуценти, заедно с Дебра Хейуърд.

Кастинг

Режисьор: Шарън Магуайър
В ролите: Силиа Имри, Рене Зелуегър, Колин Фърт, Патрик Демпси, Ема Томпсън, Даниел Стисен, Джеймс Калис, Джим Бродбент, Сали Филипс, Ник Мохамед, Шърли Хендерсън, Клоуи де Бърг, Джема Джоунс, Джеймс Фокнър
Сценаристи: Хелън Филдинг, Дейвид Никълс
Продуценти: Тим Бевън, Ерик Фелнър, Дебра Хейуърд
Музика: Крейг Армстронг
По книгата на: Хелън Филдинг
Оператор: Андрю Дън
Copyright © 2024 Dir.bg.