Ледена епоха: Големият сблъсък

Ice Age: Collision Course

- 8.9/10

За филма

В разпространение от: 30.06.2016
Премиера в България: 15.07.2016
Премиера на DVD: 05.12.2016
Производител: Blue Sky Studios, 20th Century Fox Animation
Разпространител: Александра Филмс

"Ice Age 5":


След "Ледена епоха 4: Континентален дрейф" (2012 г.), епичното преследване на неуловимия жълъд ще изстреля Скрат чак в космоса. Там той - без да иска - ще направи поразии, които заплашват света на Ледена Епоха. За да се спасят, Сид, Мани, Диего и останалите от стадото ще трябва да напуснат дома си и да се отправят на пътешествие, изпълнено с много смях и приключения. По време на пътешествието си, бягайки от скрат-астрофа"та, те намират и едно екзотично място, водени от духовния си лидер Шангри Лама.

Героите винаги побеждават, защото постоянно се приспособяват към различните ситуации. Докато светът около тях се трансформира, те също трябва да се променят!

В оригинал Скрат е озвучен от Крис Уедж, режисьор на първия филм; гласът на Рей Романо е зад Мани, а Шангри Лама е представен от Джеси Фъргюсън. Операторският екип отново се води от Ренато Фалкао.

Кастинг

Режисьори: Майк Търмайер, Гейлън Чу
Сценарист: Майкъл Уилсън
Продуцент: Лори Форт
Музика: Джон Пауъл
Озвучен на български от: Койна Русева, Николай Урумов, Кръстина Кокорска, София Рухова, Явор Караиванов, Деян Ангелов, Дарин Ангелов, Вилма Карталска, Яна Огнянова, Христо Мутафчиев, Георги Тодоров, Петър Върбанов, Георги Стоянов
Озвучен от: Крис Уедж, Рей Романо, Джеси Фъргюсън, Кийк Палмър, Джон Легуизамо, Куин Латифа, Денис Лиъри, Уанда Сайкс
Copyright © 2024 Dir.bg.