Аз преди теб

Me Before You

САЩ | 2016г | 110 минути | Драма , Романтичен | Официален сайт
- 7.5/10

За филма

В разпространение от: 02.06.2016
Премиера в България: 24.06.2016
Производител: MGM, New Line Cinema, Warner Bros.
Разпространител: Форум Филм България

По едноименния роман (2012 г.) на британската белетристка и журналистка Джоджо Мойс.

Често откриваме любовта там, където най-малко очакваме. Понякога любовта ни отвежда на места, които не подозираме... Младата Луиза Кларк - Лу (Емилия Кларк) от малък град развива необичайна връзка с наскоро парализирания Уилям (Сам Клафлин), за когото се грижи.

Лу живее в застинало във времето градче в английската провинция. Без никаква ясна посока за бъдещето, особнячката на 26 години се мести от работа на работ, за да подкрепя финансово семейството си. Жизнерадостната й природа е подложена на изпитание, когато започва най-новата си работа в местния „замък“, където е наета за болногледачка и компаньон на Уил Трейнър – заможен млад банкер, прикован към инвалиден стол след трагичен инцидент.

Уил вече не е авантюристът отпреди и се е предал напълно. Той смята, че животът му вече е изгубил всякакъв смисъл - докато Лу не започва да се грижи за него в следващите шест месеца. Тя се опитва да му покаже, че все още има за какво да живее, а междувременно животът и на двамата започва да се променя безвъзвратно - те се впускат в редица приключения и откриват, че животът и чувствата им се променят по начин, който не са очаквали.

Кастинг

Режисьор: Тиа Шарок
В ролите: Емилия Кларк, Сам Клафлин, Джена Коулман, Чарлз Данс, Матю Люис, Джанет Мактиър, Ванеса Кърби, Лили Травърс, Стивън Пийкок, Брендън Койл
Сценаристи: Джоджо Мойс, Скот Нюстатър, Майкъл Уебър
Продуцент: Сю Бейдън-Пауъл
Музика: Крейг Армстронг
По книгата на: Джоджо Мойс
Оператор: Реми Адифарасин
Copyright © 2024 Dir.bg.