Трите хикса: Отново в играта

xXx: Return of Xander Cage

САЩ | 2017г | 107 минути | 3D , 4DX , IMAX , Екшън , Приключенски , Трилър | Официален сайт
- 7.4/10

За филма

В разпространение от: 17.01.2017
Премиера в България: 20.01.2017
Производител: Paramount Pictures, Revolution Studios
Разпространител: Форум Филм България

Трети филм от екстремната поредица за атлет, превърнат в правителствен шпионин.

След инцидент, всички смятат Зандър Кейдж (Вин Дизел) за мъртъв. Той обаче тайно се завръща към екшъна и издирва смъртоносно оръжие - заедно с наставника си агент Огъстъс Гибънс (Самюъл Джаксън). Сега Кейдж отново ще "наритва задници", ще сваля мацки - и ще изглежда повече от добре заедно с екип, в който са Добрият, Екстремният, Пълната откачалка и Ребека (Нина Добрев). Всички те ще се изправят срещу банда опасни престъпници, заплашващи сигурността на човечеството.

Зандър Кейдж се нагърбва с нелеката задача да възстанови устройство, което контролира всеки военен сателит в света. Той излиза от изгнанието, което сам е избрал, и се сблъсква със смъртоносния алфа-боец Чианг (Дони Йен) и неговия екип. Кейдж трябва да обезвреди „Кутията на Пандора“ – оръжие, смятано за непобедимо. След като събира изцяло нов, пристрастен към адреналина отбор на своя страна, Зандър се оказва в центъра на смъртоносна конспирация на най-високите етажи на властта.

Във филма ще видим обичайните за Дизел умопомрачителни каскади - каране на мотор на водни ски, спускане със ски в джунглата, скачане от горящ самолет без парашут... Ще успее ли Кейдж и екипът му да се пребори с корумпираните политици, да открие „Кутията на Пандора“ навреме и да спаси света… като всички изглеждат повече от добре, докато го правят?

Снимките са осъществени в Канада, Маями - САЩ и Доминиканската република през февруари-май 2016 г.

Кастинг

Режисьор: Ди Джей Карусо
В ролите: Вин Дизел, Самюъл Джаксън, Руби Роуз, Рори Маккан, Нина Добрев, Тони Колет, Дони Йен, Неймар да Силва Сантос мл., Тони Джаа, Ал Сапиенза, Хърмони Корфилд, Дипика Падукон, Джонатан Уитакър, Майкъл Биспинг
Сценаристи: Ф. Скот Фрейзиър, Чад Сейнт Джон
Продуценти: Нийл Мориц, Джо Рот
Оператор: Ръсел Карпентър
Copyright © 2024 Dir.bg.