Хищникът

The Predator

САЩ, Канада | 2018г | 101 минути | 3D , 4DX , IMAX , Екшън , Приключенски , Фантастика , Хорър | Официален сайт
- 8.5/10

За филма

В разпространение от: 12.09.2018
Премиера в България: 14.09.2018
Премиера на DVD: 26.12.2018
Производител: Dark Castle Entertainment, Davis Entertainment, 20th Century Fox
Разпространител: Александра Филмс

Римейк-продължение на хорър фантастиката "Хищникът" (1987 г.).

Действието се развива 30 години след събитията в първия филм. Извънземните убийци се завръщат и настава време за едно по-мащабно сражение. Готови ли са хората за новото оръжие на Хищниците?

От отдалечените кътчета на космоса до горите на южна Джорджия, ловът отново започва в експлозивното ново начало на поредицата. Сега най-жестоките ловци във вселената са по-силни, по-умни и по-смъртоносни от всякога. Само разнороден екип от бивши войници и професорка по еволюционна биология могат да предотвратят края на човечеството.

От най-далечните ъгли на космоса, ловът се пренася на улиците в предградията на земен град. По една нелепа случайност, едно момче (Джейкъб Трембли) е призовало Хищниците обратно на Земята. Сега, най-смъртоносните ловци във Вселената, по-интелигентни от всякога, безпощадни както никога досега, идват с модифицирано от други видове ДНК, за да потопят Земята в кръв. Човешкият отряд, в компанията на наистина ядосан учен - Кейси Бракет (Оливия Мън), е призован да предотврати гибелта на човешката раса.

Продуцентът Джон Дейвис:
"30 години по-късно това си е същият Хищник, но с течение на времето той се е подобрил значително. Филмът не е римейк или нов прочит на историята. Това е поредицата, която обичате - десетилетия по-късно. Ще станете свидетели на последиците. Това, което се е случило през последните 30 години. Те са по-зли и по-големи, те са еволюирали, това определено не е старият Хищник“."
„Група неудачници ще спасят света - може би защото са прекалено откачени, за да изпитват страх, когато би трябвало“.

Бойд Холбрук е в главната роля на Куин Маккена – наемник, който се оказва начело на екипа от ветерани, изправили се срещу смъртоносния пришълец.

Шейн Блек, режисьор и сценарист:
„Те са отдавна отписани войници и минават за неудачници. По една или друга причина всички те са считани за неблагонадеждни и нежелани, защото са получили контузии и наранявания. Но някак си те се намират един друг. Те не са някаква сбирщина от пропаднали войници. Тези момчета могат да станат много добри и я има искрата, която може да направи това. Усеща се един неугасим дух и това е тяхната възможност да покажат на какво са способни, да си помагат един на друг и да обединят сили срещу чудовището. Те са последните хора, които бихте избрали за подобна мисия, но те са непоколебими, когато залозите са направени. Те имат дух, те имат кураж и демонстрират непоколебима лоялност един към друг“.

Кастинг

Режисьор: Шейн Блек
В ролите: Ивон Страховски, Едуард Джеймс Олмос, Джейкъб Трембли, Оливия Мън, Бойд Холбрук, Алфи Алън, Стърлинг Браун
Сценаристи: Шейн Блек, Фред Декър
Продуценти: Джон Дейвис, Лорънс Гордън, Джоуел Силвър
Музика: Хенри Джакман
Оператор: Лари Фонг
Copyright © 2024 Dir.bg.