Секс академия: Мъже

Sex Academy: Men

България | 2017г | 100 минути | Комедия | Официален сайт
- 4.9/10

За филма

В разпространение от: 21.04.2017
Премиера в България: 21.04.2017
Производител: Media Production
Разпространител: Media Production

От режисьора на "Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела" (2012 г.).

Мъжете са или много отворени, или много затворени - във филма на Георги Костов има и от двата типа характери. Идеята за филма идва от три момчета, организирали курсове за прелъстяване на жени... Могат ли лузъри да бъдат все пак успешни сред жените?

Образът на Ники Сотиров се е специализирал в НЛП (невролингвистично програмиране), героят на Димо Алексиев пък е наистина уникален. Главният характер - Жан Иванов Иванов ("Иванов на квадрат") - е този на Иво Аръков, който започва като лузър, програмист в софтуерна компания, където се появява нова секретарка. Влюбва се в красивата колежка от пръв поглед, но не може да направи нищо... Следват опити да я заговори и търсене на съвети "как да сваля жени" от приятели - като от Мишо (Павел Владимиров). Мишо обаче вижда нещата брутално... което не е подходящо за случая. В крайна сметка обаче Жан се записва на курс, воден от героя на Димо Алексиев.

Проблемът на Жан е, че има много властна майка, която е твърде грижовна за него... Това не дава възможност на момчето в "есента на неговите 20 години" да срещне подходящото момиче.

С навлизането в курса на секс-академията Жан вижда, че нещата са малко странни и абсурдни и желае да се откаже. Точно в този момент обаче се случва нещо, което го спира - след няколко опита постига известен успех, като взима телефонния номер на колежката! След много обрати се стига до един заплетен финал...

Комедия за персонажи, които изживяват своята истинска драма.

Филмът е заснет през август 2016 г.
Прожекция на София Филм Фест: 13.03.2018 г.

Кастинг

Режисьор: Георги Костов
В ролите: Иво Аръков, Димо Алексиев, Николай Сотиров, Павел Владимиров, Диляна Попова, Елена Боева, Цветан Николов, Богдан Казанджиев, Пламен Великов, Николай Върбанов
Сценарист: Георги Костов
Продуцент: Георги Костов
Оператор: Калоян Божилов
Copyright © 2024 Dir.bg.